De acum, puteți folosi WhatsApp pentru apeluri video

De acum, puteți folosi WhatsApp pentru apeluri video

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond, iar asta se datorează și actualizărilor regulate.

În încercarea de a nu face vreo greșeală ce afectează o mare parte dintre utilizatorii aplicației, echipa de dezvoltatori din spatele WhatsApp testează de fiecare dată noi funcții pe un public restrâns. Tocmai din acest motiv, ajungem să vedem online diverse capturi de ecran cu funcții noi la care nu avem încă acces. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni și cu funcția de apelare video, care a fost de mult timp rezultatul unor zvonuri. Acum însă, funcția fost confirmată oficial.

WhatsApp suportă de mult timp apeluri de tip voce, pe lângă mesaje text și transfer de conținut multimedia. Singura funcție care se poate spune că lipsea, pentru a deveni o aplicație completă de comunicații online, era apelul video. Știam de mult timp că aceasta ar trebui să-și facă simțită prezența într-o formă sau alta, iar inevitabilul s-a întâmplat.

Prin intermediul noii funcții de video conferință, WhatsApp a devenit la fel de capabil precum Skype sau Facebook Messenger. De acum, puteți vorbi cu rudele și prietenii atât prin apeluri audio, cât și video. ,,Introducem această funcție deoarece știm că uneori vocea și mesajele text nu sunt suficient. Nu există nici un înlocuitor pentru a privi cu ochii tăi primii pași ai nepoțelului sau să vezi zâmbetul fiicei tale când studiază în străinătate. Și vrem să facem aceste funcții disponibile pentru toată lume, nu doar pentru cei care își permite cele mai noi și mai scumpe telefoane sau cei care locuiesc în țări cu cele mai rapide rețele de telefonie mobilă.

În altă ordine de idei, există în continuare posibilitatea să intrați în WhatsApp și să nu vedeți opțiunea de inițiere a unui apel video în momentul în care accesați un contact din agendă. Asta nu înseamnă decât că trebuie să așteptați câteva zile până când noua funcție va fi disponibilă și pentru voi, indiferent dacă aveți un iPhone, Android sau Windows Phone.

Sursa: Ubergizmo