05 iun. 2016 | 11:12

Decapotabila Dacia Aventurier este mașina pe care toți ne-am dori să o vedem

ENTERTAINMENT
Decapotabila Dacia Aventurier este mașina pe care toți ne-am dori să o vedem

Un designer român ne-a prezentat viziunea sa pentru un posibil model cabrio produs de Dacia.

Cu toții ne-am dori să vedem o mașină Dacia precum cea de mai sus, însă, din păcate, acest lucru nu va fi posibil în viitorul apropiat. Creația respectivă îi aparține lui Puiu Nicolae, românul care în trecut ne-a impresionat cu alte concepte Dacia și ARO. Mașina s-ar numi Dacia Aventurier și ar reprezenta un cabrio veritabil, primul din gama producătorului român. Nu putem afla cu exactitate care au fost modelele care l-au inspirat pe grafician, însă trebuie să recunoaștem că Aventurieri arată impresionant.

[related]

În cazul în care nu vă amintiți, Puiu și-a imaginat în trecut cum ar arăta atât o Dacie Logan de lux, cât și una Mini. Botezată simplu Dacia Logan Lux, versiunea premium a mașinii e inspirată de la alte modele, cum ar fi Audi S7 Sportbackdar asta nu anulează efectul estetic. Botezată simplu Dacia Logan Lux, versiunea premium a mașinii era inspirată de la alte modele, cum ar fi Audi S7 Sportbackdar asta nu anulează efectul estetic.

Pe de altă parte, Dacia Logan Mini și Dacia Logan Eco reprezintau alte concepte digital, care întruchipau versiunea românească a Smartului. Dacă ar exista, cele două automobile ar putea rezolva problema spațiului mic și a locurilor de parcare insuficiente.

De curând, descoperirea unor modele Kwid cu emblemă Renault pe străzile din Paris a readus în atenția presei franceze micul model pe care grupul din Hexagon îl produce în India.

Însă mult mai importantă decât speculația privind motivul existenței unor modele Renault Kwid cu specificații indiene la Paris este informația conform căreia, din 2018, Kwid va purta inclusiv emblema Dacia. Asta ar însemna că vehiculul va fi vândut în Europa. Modelul Kwid a avut rezultate teribile la testele de siguranță indiene (mult mai permisive decât cele europene sau americane), însă detaliile despre modelul Renault Kwid care ajunge pe piața braziliană la finalul acestui an nu fac decât să confirme că Dacia Kwid va ajunge și în Europa.