Cu iPhone 7, Apple va intra în sfârșit în rând cu lumea

Cu iPhone 7, Apple va intra în sfârșit în rând cu lumea

Amatorii de smartphone-uri de top așteaptă cu entuziasm lansarea iPhone 7 din această toamnă, iar cei de la Apple ar putea veni și ei cu o surpriză.

În ultimele săptămâni, un lucru este sigur, nu am intrat în criză de zvonuri legate de iPhone 7. Cu toate că este greu de știut sigur ce este adevărat și ce nu se va materializa la finele acestui an, până când Apple nu anunță efectiv smartphone-ul, trebuie să avem în vedere și faptul că gigantul din Cupertino a devenit foarte ineficient la păstrat secrete.

În cazul iPhone 6 și iPhone 6S, majoritatea detaliilor care s-au dovedit a fi corecte, au început să circule online cu aproximativ șase luni înainte de lansarea efectivă a dispozitivelor. Acum, în ceea ce privește destinul iPhone 7, cea mai nouă serie de informații vine de la un cercetător IHS Technology și confirmă faptul că Apple a putea lansa noul telefon cu minimum 32GB memorie internă, în loc de 16GB.

Majoritatea producătorilor de smartphone-uri, precum Samsung, HTC sau LG și-au lansat vârfurile de gamă cu 32GB, dar Apple a preferat să vă motiveze să cheltuiți o sumă semnificativă de bani în plus pentru modelul de 64GB.

După ce a analizat atent activitatea mai multor furnizori din lanțul de parteneri Apple, Kevin Wang, Director de Cercetare a Pieței la IHS Technology a confirmat că, din acest an, acesta va fi standardul pentru Apple – 2GB RAM și 32GB memorie internă. Nici un iPhone nu va ajunge la utilizatori cu mai puțin de atât.

În altă ordine de idei, Apple încă de la iPhone 6S și iPhone SE a început să producă telefoane cu 2GB RAM, deci nu ar trebui să fie o surpriză dacă iPhone 7 va respecta aceeași cifră sau o va duce până la 3GB RAM.

În contextul în care mulți dintre noi filmează 4K sau fac foarte multe fotografii, 16GB de spațiu nu mai este sub nici o formă suficient, iar pentru că Apple refuză să includă posibilitatea extinderii spațiului de stocare în aparatele sale, saltul la 32GB este o veste foarte bună pentru fanii companiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI