Cortana te ajută să îți ții promisiunile făcute prin e-mail

Cortana te ajută să îți ții promisiunile făcute prin e-mail

Cortana, asistentul personal al celor de la Microsoft, le va aminti utilizatorilor să se țină de promisiunile făcute prin e-mail.

Cortana este unul dintre cei mai importanți trei asistenți personali mobili de pe piață. iar de curând, a primit un update important din partea celor de la Microsoft. După cum scriu cei de la Venture Beat, compania din Redmond se pare că va include notificări pentru a aminti utilizatorilor să nu uite de promisiunile făcut prin intermediul e-mail-urilor. Funcția ar fi una extrem de utilă pentru cei cu inbox-uri aglomerate, care se dedică multor proiecte în aceeași perioadă.

Feature ar folosi NLP (natural language processing) pentru a identifica situațiile în care o persoană face o promisiune, precum și perioada de timp în care aceasta se angajează să o respecte. Ulterior, Cortana îi va reaminti utilizatorului de promisiunea respectivă printr-un mesaj de tip pop-up. De asemenea, Cortana va observa situațiile în care o persoană are întâlniri legate de muncă în afara programului și va semnala problema.

Cortana a fost lansată între timp atât pe iOS cât și pe Android, însă din cauza unor probleme între Microsoft și celelalte companii, utilizatorii acestor două sisteme de operare nu se vor putea folosi de comanda ”Hey Cortana”. Altă platformă pe care Cortana va debuta este Xbox One, însă există deja anumite metode prin care vă puteți folosi de asistentul personal în cazul în care aveți consola celor de la Microsoft.

Citește și: