Complet legal, BitTorrent Now este un alt fel de serviciu de streaming

Complet legal, BitTorrent Now este un alt fel de serviciu de streaming

Dacă simțeați că nu aveți suficient de multe opțiuni pentru a asculta conținut online, BitTorrent Now s-ar putea să fie soluția mai ieftină.

BitTorrent este același serviciu pe care mulți îl asociază în mod implicit cu ideea de piraterie. Îl ultimii ani însă, compania din spate a încercat să fie asociată și cu accesul la conținut legal printr-o serie de aplicații dedicate și inițiative interesante. În ceea ce privește practicile pentru susținerea artiștilor, prin rețeaua BitTorrent Bundle, au fost oferite doritorilor albume gratuite de muzică sau contra cost de la formații mai mult sau mai puțin cunoscute.

Acum, aceeași companie își încearcă norocul printr-o platformă online de streaming initulată BitTorrent Now. Aceasta nu este radical diferită de servicii gen Google Music, Apple Music, Deezer sau Zonga, dar include câteva particularități care s-ar putea să o diferențieze.

În primul rând, cum era de așteptat atunci când vorbim de un serviciu de streaming, BitTorrent Now este o aplicație gratuită pentru o varietate foarte mare de platforme, iOS, Android și nu numai. Până și noul Apple TV este pe listă, iar ca alternativă puteți accesa librăria de conținut printr-o pagină web.

Deși este greu de spus dacă aceasta va fi atitudinea pe termen lung, BitTorrent Now, momentan, pare o platformă dedicată artiștilor care se află la început de drum și vor să devină cunoscuți. Din acest motiv, o parte semnificativă din conținutul video și audio oferit va putea fi accesat gratuit. Va exista de asemenea și conținut contra-cost sau suportat prin reclame. Ca urmare, nu va exista un abonament lunar pe care să-l plătiți pentru a accesa orice. Pe de o parte, s-ar putea să fie un pic confuz pentru utilizatori, pe de altă parte, s-ar putea să fie o rețetă mai bună pentru artiși. Rămâne să vedem pe termen lung dacă sistemul va fi sau nu unul de succes. Pentru mai multe detalii despre el și pentru a vedea dacă găsiți ceva intersant pe BitTorrent Now accesați adresa now.bt.co.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget