Coachella 2016: un nou weekend de concerte gratuite pe YouTube

Este din nou acea perioadă a anului, iar cei mai populari artiști ai momentului, împreună cu câțiva clasici, vor concerta în cadrul Coachella 2016.

Dacă nu aveați un program important în acest weekend, Coachella 2016 s-ar putea să reprezinte un mod foarte plăcut pentru a petrece câteva ore în fața televizorului. Unul dintre cele mai mari festivaluri din lume are loc în acest weekend în Statele Unite, dar oriunde vă aflați în lume, îl puteți viziona gratuit pe YouTube.

Momentan, nu se cunoaște întreaga listă de artiști care vor cânta la eveniment, dar printre cei prezenți se numără LCD Soundsystem, Guns N’ Roses, Ellie Goulding, Sia și mulți alți. În cazul celor de la Guns N’ Roses, aceasta este prima reuniune a formației după foarte mulți ani de pauză, în timp ce pentru Sia, acesta va fi unul dintre primele sale concerte. Similar cu anul trecut, evenimentul de trei zile se petrece în mijlocul lunii aprilie, mai precis, va începe vineri, pe 15 aprilie la ora 6:30 PM ET și se va încheia duminică. Joi sau vineri pe pagina de YouTube dedicată evenimentului ar trebui să vedeți și întregul program cu concertele, pentru a vă face propria listă.

Coachella 2016 va putea fi vizionat gratuit pe YouTube pe trei canale diferite. În acest format veți putea vedea atât concerte live cu artiștii voștri preferați, cât și interviuri. O funcție nouă introdusă anul acesta online ține de un calendar digital în care vă puteți bifa prestațiile pe care doriți să le vedeți și, atâta timp cât aveți browser-ul pornit pe YouTube, la momentul potrivit, se va deschide automat canalul cu concertul pe care vroiați să-l vedeți. Fiind vorba de YouTube, nu ar trebui să întâmpinați nici un fel de probleme în a posta concertul pe TV, fie printr-un Apple TV, Chromecast sau banal cablu HDMI.

Mai multe informații despre Coachella 2016 puteți vedea pe coachellalive.com și coachella.com

Alexandru Puiu
07:14 12.04.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video