CES 2016: Nyko te ajută să-ți încarci iPhone-ul fără fire

CES 2016: Nyko te ajută să-ți încarci iPhone-ul fără fire

Un producător mai puțin cunoscut de accesorii pentru telefoane, Nyko vă atrage atenția la CES 2016 cu o varietate foarte mare de carcase de iPhone cu baterii integrate și alte funcții avansate.

Ilustrate în imaginea de mai sus sunt niște carcase de iPhone 6 și 6S anunțate zilele trecute care s-ar putea să vă remedieze într-un mod cât se poate de eficient cea mai mare problemă a smartphone-urilor Apple. Este vorba de autonomia scăzută. În continuare, carcasele de smartphone cu baterie integrată sunt un pic mai mari, dar dacă nu vă deranjează acest aspect, e bine de știut că vă puteți achiziționa una care să vă țină departe de priză o zi întreagă, chiar și dacă petreceți cea mai mare parte a timpului cu telefonul la ureche.

În principiu, este vorba de trei carcase ale celor de la Nyko a căror funcționalitate diferă destul de mult. Singurul lucru pe care îl au în comun este că reușesc să vă încarce telefonul. Prima dintre ele este Power Shield și este menită pentru iPhone 6 și iPhone 6S, utilizatorii de iPhone 6 Plus fiind neglijați. În funcție de buget, care începe de la 120 de dolari, puteți achiziționa acest accesoriu în capacități de 2500 mAh, 3000 mAh și 3500 mAh.

Power Shield Q este al doilea produs anunțat de cei de la Nyko și e de asemenea o carcasă pentru iPhone 6 și iPhone 6S. Diferența majoră între varianta cu litera Q la final și cea fără este că aceasta nu mai necesită un fir pentru alimentarea cu energie electrică a aparatului. Practic, este compatibilă cu standardul de încărcare wireless Qi, iar dacă aveți un dock Qi, nu veți mai scoate cablul Lightning din dulap. Cu o capacitate de 2200 mAh, Nyko Power Shield Q are un preț de 120 de dolari.

Ultimul model de carcasă este Q Shield, care nu integrează și un acumulator, dar conferă iPhone-ului vostru posibilitate de a fi încărcat wireless prin Qi. Acesta din urmă este cea mai ieftină, la doar 60 de dolari. În cazul în care nu aveți deja un încărcator wireless în casă, aceeași companie a anunțat Power Shield Dock. Toate cele patru produse vor fi disponibile în primăvara acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: