Nyko anunta un Circle Pad Pro mai bun pentru 3DS

, 13 Iun, 00:04

In incercarea de a ajunge din urma PlayStation Vita, Nintendo a lansat perifericul Cicle Pad Pro pentru 3DS, care adauga un stick analogic secundar si doua noi butoane.

Ei bine, compania japoneza pare sa se fi grabit putin in realizarea designului, intrucat producatorul de accesorii Nyko a anuntat un produs echivalent cu acesta si clar superior.

In primul rand, alternativa third party de la Nyko, numita Power Grip Pro, este mult mai placuta vederii, incapsuland intreaga consola de jur imprejur, spre diferenta de produsul original, care se atasa doar de partea de jos a 3DS-ului. Un alt avantaj al acestei decizii este faptul ca functioneaza ca o carcasa de protectie, insa asta nu e tot.

Probabil cea mai interesanta functie a noului Power Grip este functionarea si ca un incarcator portabil, oferind de trei ori mai multa baterie decat consola si nu necesita baterie separata pentru functiile Cicrle Pad Pro.

Desi primul impuls a fost sa ma duc pe site-ul oficial Nyko si sa comand asa ceva, din pacate acest produs nu este inca pe stoc. Pretul va fi de 30 $ pentru Statele Unite si va ajunge in magazine incepand cu luna octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail