Nyko anunta un Circle Pad Pro mai bun pentru 3DS

Nyko anunta un Circle Pad Pro mai bun pentru 3DS

In incercarea de a ajunge din urma PlayStation Vita, Nintendo a lansat perifericul Cicle Pad Pro pentru 3DS, care adauga un stick analogic secundar si doua noi butoane.

Ei bine, compania japoneza pare sa se fi grabit putin in realizarea designului, intrucat producatorul de accesorii Nyko a anuntat un produs echivalent cu acesta si clar superior.

In primul rand, alternativa third party de la Nyko, numita Power Grip Pro, este mult mai placuta vederii, incapsuland intreaga consola de jur imprejur, spre diferenta de produsul original, care se atasa doar de partea de jos a 3DS-ului. Un alt avantaj al acestei decizii este faptul ca functioneaza ca o carcasa de protectie, insa asta nu e tot.

Probabil cea mai interesanta functie a noului Power Grip este functionarea si ca un incarcator portabil, oferind de trei ori mai multa baterie decat consola si nu necesita baterie separata pentru functiile Cicrle Pad Pro.

Desi primul impuls a fost sa ma duc pe site-ul oficial Nyko si sa comand asa ceva, din pacate acest produs nu este inca pe stoc. Pretul va fi de 30 $ pentru Statele Unite si va ajunge in magazine incepand cu luna octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: