24 dec. 2015 | 11:00

Nyko Data Bank rezolvă problema spațiului de stocare pe Xbox One

ACTUALITATE
Nyko Data Bank rezolvă problema spațiului de stocare pe Xbox One

Pentru că majoritatea jocurilor pentru Xbox One se instalează pe hard disk-ul intern al consolei, Nyko Data Bank a fost creat pentru a remedia o eventuală problemă cu spațiul.

Deși respectivul brand s-ar putea să nu vă fie cunoscut, la nivel global, cei de la Nyko au făcut o treabă destul de bună în a-și crea un renume când vine vorba de accesorii de gaming. Pentru că au văzut o problemă ce trebuie rezolvată în spațiul de stocare implicit al unei console, cei de la Nyko au lansat un ,,ataș” pentru Xbox One. Ilustrat în imaginea de mai sus, dispozitivul își găsește loc în jumătatea stângă a consolei, iar la interior ascunde un hard disk standard de 3,5 inci pe care, din păcate, veți fi nevoiți să-l achiziționați voi.

Nyko Data Bank este foarte similar cu un produs lansat în vara acestui an, cu exact același nume și aceeași utilitate, destinat consolei PlayStation 4. După finalizarea procesului de instalare, care este foarte facil, consola voastră va avea parte de mult mai mult spațiu pentru jocuri, salvări, filme și muzică.

Per ansamblu, mai există deja pe piață câteva soluții similare ca funcționalitate, dar cei de la Nyko sunt foarte încrezători în produsul lor, afirmând că alternativele nu sunt la fel de aspectuoase. Deoarece nu se integrează frumos cu consola, iar prezența lor se reflectă într-un maldăr de cabluri inestetice, Nyko Data Bank are într-adevăr un avantaj. Pentru a evidenția faptul că funcționează, pe partea frontală a dock-ului de hard disk există un LED de activitate. Acesta începe să clipească în momentul în care console citește sau scrie ceva pe respectivul HDD.

Deoarece folosește un hard disk cu un consum semnificativ de energie electrică, Nyko Data Bank vine cu un cablu separat de alimentare. Prețul pentru un astfel de accesoriu, indiferent dacă îl cumpărați pentru Xbox One sau PlayStation este de 40 de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele