CES 2016: Mercedes a creat o mașină care se transformă în timp ce o conduci

CES 2016: Mercedes a creat o mașină care se transformă în timp ce o conduci

 

Mercedes-Benz și-a prezentat conceptul de mașină inteligentă în cadrul CES 2016, sub denumirea de Intelligent Aerodynamic Automobile.

Vehiculul are două moduri în care se poate transforma, ceea ce reprezintă o noutate în industria automobilelor. Forma funcțională, de mașină luxoasă, are toate funcționalitățile pe care le-ai aștepta de la un Mercedes. Când mașina accelerează mai mult de 50 mph, se modifică lărgindu-și parașocul și oglinzile retrovizoare. De asemenea, își poate modifica ambutișarea de la 50 de milimetri la zero, ceea ce amplifică și mai mult aerodinamismul mașinii.

Așadar, Intelligent Aerodynamic Automobile înseamnă două mașini într-una: varianta luxoasă, perfect utilizabilă, și cea aerodinamică, care diminuează consumul de combustibil și ajunge la viteze de 150 de mph. De asemenea, automobilul oferă și o privire în viitoarele îmbunătățiri ale experienței utilizatorului și interfeței. Pentru prima oară în industrie, aduce grafice și animații demne de calitatea filmelor hollywoodiene direct în mașină. Acest lucru este posibil grație colaborării cu The Foundy și NVIDIA DRIVE.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: