22 apr. 2016 | 07:10

BeoPlay A1, cea mai atrăgătoare boxă portabilă de la Bang & Olufsen

ACTUALITATE
BeoPlay A1, cea mai atrăgătoare boxă portabilă de la Bang & Olufsen

Este foarte dificil să nu vă entuziasmați la produsele Bang & Olufsen, iar noua boxă Bluetooth BeoPlay A1 este exemplu perfect al acestui fapt.

Dacă ați amânat de mult timp investiția într-o boxă Bluetooth și sperați să vă orientați către o soluție premium portabilă de la un brand renumit, noua boxă Bang & Olufsen BeoPlay A1 se încadrează de minune în aceste specificații. În plus, cei care au experimentat-o deja, au confirmat că se aude spectaculos de bine pentru dimensiunile ei compacte.

Cea mai mică boxă din portofoliul companiei daneze, BeoPlay A1 ar putea părea simplistă prin designul adoptat, dar numărul funcțiilor avansate de la interior și al particularităților ce-i definesc performanța, aproape că s-ar putea să-i justifice prețul generos. Foarte ușor de strecurat într-un buzunar sau ghiozdan, noua creație rezistentă la stropi de apă și praf, funcționează la fel de bine ca boxă, cât și dispozitiv de teleconferință, datorită microfonului integrat. Autonomia de 24 de ore este aproape absurdă, ca să nu mai spunem unică, în comparație cu orice altă boxă din aceeași gamă. Singura boxă portabilă care mai asigură o zi departe de priză este BeoPlay A2, creată tot de Bang & Olufsen.

Carcasa este circulară și destul de mică, cu o combinație de aluminiu pentru partea superioară și un material plastic, cauciucat pentru bază. Are aproximativ 600 de grame în total, iar prin intermediul unui inel de piele, o puteți agăța foarte ușor de o carabină. Pe marginile sale veți găsi câteva butoane, pentru power, volum și împerechere Bluetooth, iar încărcarea se realizează prin intermediul reversibilului USB Type C într-un timp cât se poate de scurt. Există și un LED de activitate ce devine portocaliu când boxa se încarcă, verde când este la 100% – în aproximativ 3 ore și roșu când mai are mai puțin de 15%.

Puteți împerechea două boxe BeoPlay A2 pentru a crea o experiență audio stereo, iar prin intermediul aplicației BeoPlay pentru iOS și Android veți putea ajusta mai mulți parametri ai experienței audio. Prețul este de 250 de euro, iar puterea totală maximă specificată este de aproximativ 30 de wați.

bang & olufsen beoplay a1-natural-march16-1

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele