Cel mai puternic all-in-one vine de la Digital Storm cu noul Intel i7

Cel mai puternic all-in-one vine de la Digital Storm cu noul Intel i7

Fanii superlativelor absolute se pot acum orienta către cel mai sprinten all-in-one din lume datorită combinației create de Digital Storm cu cel mai nou procesor Intel Core i7 și cea mai rapidă placă video.

Timp de foarte mulți ani, sistemele all-in-one au fost construite cu ecran generoase în jurul unor componente de laptop pentru a fi cât se poate compacte. Din păcate, nu erau foarte flexibile când venea vorba de upgrade-uri și, în mod evident, nici foarte performante.

Cei de la Digital Storm vor să desființeze complet acest mit prin lansarea noului sistem all-in-one intitulat Aura. În încercarea de a crea un sistem fără compromis, compania americană a atins performanța de a realiza cel mai puternic all-in-one, cel puțin momentan.

Digital Storm Aura este un nou desktop ce se ascunde în spatele unui panou curbat de 34 de inci, ideal pentru gamerii care vor să fie în centrul acțiunii și au un birou suficient de mare. Experianța imersivă oferită de panoul de 34 de inci cu o rezoluție nativă de 3440 x 1440 pixeli este însă doar începutul ecuației.

Apelativul de cel mai performant all-in-one aferent noului Digital Storm Aura este derivat din prezența la interior a noului procesor Intel Broadwell E-based Core i7 Extreme, la care se adaugă cea mai rapidă placă video la ora actuală – NVIDIA GeForce GTX 1080. În mod evident, configurația hardware va varia semnificativ în funcție de buget, dar cel mai important este că aveți posibilitatea să optați pentru componentele de mai sus. Mai mult decât atât, puteți face un upgrade all-in-one-ului în câțiva ani fără nici un fel de probleme.

Cum era de așteptat, cel mai performant nu intră niciodată în aceeași propoziție cu foarte ieftin. Ca urmare, Digital Storm Aura încep de la un preț de 2000 de dolari cu o configurație standard mai mult decât decentă, dar ajunge la 3127 de dolari dacă vreți să optați pentru vârful de gamă. Pentru mai multe detalii și eventual comenzi, website-ul companiei s-ar putea să vă satisfacă curiozitatea.