Digital Storm Bolt 3, o bestie de gaming cu ”mațele” la vedere

Digital Storm Bolt 3, o bestie de gaming cu ”mațele” la vedere

Amatorii de desktop-uri de gaming sau staţii grafice vor fi încântaţi de lansarea noului sistem extrem de impozant – 3.

Dacă aveţi în continuare o fascinaţie pentru sistemele desktop din pricina gradului sporit de fiabilitate şi flexibilitate oferit de acestea, veţi fi cu siguranţă încântaţi de nou creaţie a celor de la . Poartă numele de Bolt 3 şi are un design foarte impresionant.

În contextul în care nu prea mai poţi să reinventezi într-un mod radical o carcasă de desktop, noul Digital Storm Bolt 3 arată foarte bine, în parte şi datorită panoului de sticlă de pe lateral, ce vă permite să analizaţi în detaliu conţinutul noului vostru PC. Deşi sticla va mai adăuga câteva sute de grame întregului ansamblu, este evident că mai multe decizii ce ţin de estetică au fost implementate pentru obţinerea unui aspect premium.

Preţul de start pentru Digital Storm Bolt 3 este de 1547 de dolari. La această valoare vă veţi putea bucura de o configuraţie mai mult decât decentă, dacă aveţi o afinitate pentru gaming. Este vorba de un Intel Core i5 4590 cu 8GB RAM şi recent lansata NVIDIA GeForce GTX 960 cu 2GB GDDR5. Stocarea va fi asigurată de un SSD de 120GB şi 1TB spaţiu de stocare. Sistemul preinstalat cu Windows 8.1 va folosi un sursă de 450W de la SilverStone. Vârful de gamă din familia Bolt 3 va avea un preţ generos de 3569 dolari. Această valoare fabuloasă va include un Intel Core i7 4890K, 16GB RAM şi un NVIDIA GTX Titan X cu 12 GB GDDR5. Stocarea în acest caz particular va include un SSD de 250GB şi un hard disk de 1TB. Sursa de alimentare va fi un SilverStone de 600W.

Pentru mai multe detalii sau eventuală comandă, puteţi apela cu încredere la website-ul producătorului.

digital-storm-bolt-3-640x360

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: