Cel mai nou telefon Porsche Design este un Huawei extravagant

Fanii brandului Porsche și nu numai au avut din totdeauna o admirație pentru produsele Porsche Design. După o serie de telefoane scumpe de la BlackBerry produse sub această ,,umbrelă”, a venit momentul ca Huawei să facă la fel.

Timp de aproape un deceniu, telefoanele Porsche Design au ocupat o poziție privilegiată în sufletul celor care apreciază designul de calitate. Nici măcar nu conta dacă vorbeam de primul Alcatel comercializat cu această etichetă sau de ultimul BlackBerry.  Un lucru este însă sigur, indiferent cine le produce, acestea sunt niște gadgeturi scumpe pentru utilizatorii cu pretenții.

Anunțat în cadrul aceluiași eveniment cu Huawei Mate 9, telefonul ilustrat în clipul de mai jos, în practică, este o versiune mult mai capabilă a acestuia. Inițial, au existat câteva zvonuri legate de o versiune Pro de Huawei Mate 9. Speculațiile s-au dovedit a fi adevărate, dar în realitate s-a dovedit că este vorba de un Huawei Mate 9 Porsche Design, decât un banal Pro.

Pe lângă carcasa neagră de invidiat, acesta ilustrează un upgrade semnificativ de dotări interioare în comparație cu varianta standard a aparatului. În primul rând, panoul curbat pe margini Full HD, a fost înlocuit cu un display Quad HD de 5,5 inci. Performanța este asigurată de același procesor proprietar octa-core de top – Kirin 960, dar în loc de 4GB RAM, vorbim acum de 6GB RAM. Memoria internă este 256GB, în loc de 64 sau 128GB.

Cu alte cuvinte, totul este mai bun atunci când vorbim de Huawei Mate 9 Porsche Design. Aspectul exterior îți fură privirea, iar interiorul este mai sprinten și spațiul de stocare semnificativ mai generos. În rest, vorbim de aceleași camere principale realizate în colaborare cu Leica pe spate aceeași baterie și abilitate încărcare rapidă a terminalului.

Huawei Mate 9 Porsche Design se va comercializa doar cu un finisaj graphite black, iar prețul de achizție este de 1395 de euro. Cu alte cuvinte, va ajunge fără probleme în Europa și nu va fi dedicat doar pieței din China.

07:14 04.11.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video