17 mart. 2016 | 10:21

Cea mai ”arogantă” versiune de Gear S2 îți fură ochii

ACTUALITATE
Cea mai ”arogantă” versiune de Gear S2 îți fură ochii

Considerat de mulți ca fiind unul dintre cele mai atrăgătoare smartwatch-uri de pe mapamond, este greu de înțeles de ce Samsung a decis să îmbrace Gear S2 în aur și diamante pentru o versiune ostentativă.

În imaginea de mai sus puteți vedea cea mai recentă versiune de Gear S2. Aceasta este identică din punct de vedere al funcționalității și performanței în comparație cu versiunile pe care le găsiți deja pe piață, cu excepția aspectului estetic. Gândită probabil pentru cei care au o sumă absurdă de bani pe care vor să o investească într-un smartwatch, această iterație este realizată împreună cu bijutierul elvețian de Grisogno. 

Noul Gear S2 a fost anunțat zilele trecute la târgul Baselworld. ,,Smartwatch-ul este transformat într-un obiect de fashion deștept cu aur roz, peste 100 de diamante albe și negre împreună cu o brățară ghintuită din piele galuchat, specifică lui de Grisogno. Cadranul încărcat de diamante se învârte liber în jurul ecranului, permițând utilizatorului accesul la librăria de aplicații și funcțiile Gear S2, inclusiv notificări și istoricul de activități.” În această manieră au ținut cei de la Samsung să-și descrie cea mai scumpă versiune de Gear S2 ce va fi produsă într-o serie limitată de unități la un preț care momentan continuă să fie necunoscut.

În altă ordine de idei, aspectul general al dispozitivului încărcat cu aur și diamante poate fi considerat atrăgător de o anumită parte a publicului larg, dar respectiva parte nu cred că este foarte mare. Marea problemă cu smartwatch-urile absurd de scumpe este că sunt în continuare consumabile a căror valoare se află în cădere liberă de la an la an. În definitiv, s-ar putea să nu treacă mai mult de șase luni până când vom vedea un nou Gear S sau un nou Apple Watch, context în care, nu vă veți simți foarte împăcați că ați cheltuit 10.000 de dolari pe varianta de anul trecut.

Noul Gear S2 de Grisogno va fi disponibil pentru achiziție începând cu această vară atât în anumite magazine Samsung, cât și în lanțul de magazine al bijutierului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele