23 feb. 2016 | 14:22

Captain America și Iron Man se „bat” pe Deadpool

ENTERTAINMENT
Captain America și Iron Man se

În anul 2016, atât supereroii creați de DC Comics, cât și cei creați de Marvel, se vor lupta între ei. După cum probabil știți, Batman v Superman și Captain America: Civil War sunt două dintre cele mai importante filme care vor debuta anul acesta.

Până să avem parte de lansarea lor, ne-am distrat destul de mult cu Deadpool, unul dintre membrii universului Marvel care se bucură de o popularitate aflată pe o pantă ascendentă. Captain America: Civil War va fi lansat peste mai puțin de trei luni, dar Chris Evans și Robert Downey Jr. încă încearcă să recruteze oameni pentru Echipa Cap și Echipa Iron Man. Aparent, amândoi îl vor pe Deadpool de partea lor, și și-au manifestat dorința pe Twitter. Astfel, a fost generat un șir simpatic și amuzant de mesaje între Ryan Reynolds, Chris Evans și Robert Downey Jr.

Chris Evans si Ryan Reynolds

S-ar putea ca Deadpool să îi fi rănit sentimentele lui Robert Downey Jr. Totuși, domnul Iron Man a făcut o observație pertinentă legată de faptul că Steve Rogers nu ar aprecia limbajul colorat al lui Deadpool:

Robert Downey Jr

Chris Evans a avut, apoi, o reacție pe măsură:

Chris Evans

Iar Ryan Reynolds a culminat, în stilul caracteristic. Nu știm exact care e treaba cu Hello Kitty, dar ar avea sens să fie o formulă de alint pentru Black Widow.

Hello Kitty