Captain America: Civil War are parte de primul trailer

Captain America: Civil War are parte de primul trailer

Captain America: Civil War, viitorul film al celor de la Marvel, are parte de un prim trailer.

În anul 2016, atât super-eroii creați de DC Comics, cât și cei creați de Marvel, se vor lupta între ei. După cum probabil știți, Batman v Superman și Captain America: Civil War sunt două dintre cele mai importante filme care vor debuta anul viitor. Cel dintâi a avut parte de primul trailer în urmă cu ceva timp, iar acum este rândul celor de la Marvel să lanseze trailerul oficial pentru cel de-al doilea.

În Captain America: Civil War, Bucky Barnes, cel care a jucat rolul de ”Winter Soldier” într-un film precedent, se pare că va avea un rol important, acesta reprezentând motivul pentru care Captain America devine implicat într-un conflict vu vechii lui prieteni din Avengers. Mai exact, după cum scrie site-ul Wired, asistăm la un rift între Steve Rodgers și Tony Stark.

Când vine vorba de acțiunea propriu-zisă, nu ni s-au oferit multe informații. Nu avem parte decât de o scenă în care Bucky și Steve îl bat pe Iron Man (destul de rău, din câte se pare) și de câteva cadre cu ceilalți super-eroi pe care îi vom putea vedea în filmul respectiv. Natasha Romanoff , War Machine, Scarlett Witch, Hawkeye și Black Panther se numără printre aceștia.

Citește și: