10 mart. 2016 | 23:23

Captain America Civil War ni-l arată pe Spider-Man în noul trailer

VIDEO
Captain America Civil War ni-l arată pe Spider-Man în noul trailer

Iminentul Captain America Civil War se apropie cu pași repezi de lansare, iar cei de la Marvel fac eforturi pentru a ne convinge să mergem la cinema.

Dacă ați trăit vreo secundă cu ideea că va trece 2016 fără un nou film creat de studiourile Marvel, v-ați înșelat amarnic. Eventual, vă puteți ruga să nu aveți parte de două sau chiar trei astfel de creații anual, având în vedere cât de atractivă este experiența vizionării unui blockbuster de proporții la cinema.

Este suficient doar să vă uitați la noul trailer pentru Captain America Civil War și vă veți da seamă că viitorul sună foarte bine pentru fanii universului Marvel. Nu de alta, dar Captain America va avea mulți jucători principali, iar personajul interpretat de Chris Evans nu va duce sub nici o formă lipsă de competiție sub forma unor super eroi care v-au rămas în minte din filmele recente cu trupa de șoc – The Avengers.

Revenind însă la cel mai nou episod din saga super eroilor Marvel, se pare că povestea va gravita în jurul unei competiții de amploare între Captain America și Iron Man, fiecare cu echipa sa de susținători. De asemenea, acesta va fi primul film care îl va introduce pe Spider-Man alături de ceilalți super eroi îndrăgiți. În cazul în care vreți să știți cu cine să țineți înainte să vă îndreptați către cinema și Spidy vă influențează decizia, merită să rețineți că el va fi susținătorul personajului jucat de Robert Downey Jr.

În altă ordine de idei, luând în calcul faptul că, pe hârtie, Captain America Civil War este o luptă ideologică între două entități care în trecut au făcut parte din aceeași echipă, pare un pic ciudat nivelul spectaculos de explozii, distrugere și agresivitate. Apropo, din acest cocktail atomic mai fac parte Black Panther, Black Widow, Ant Man, Hawkeye și nu numai, iar majoritea au câteva cadre în trailer-ul de mai sus, deci ar fi aproape imposibil să nu apăsați pe play.

Premiera Captain America Civil War va avea loc pe 6 mai, dar biletele s-au pus deja în vânzare în diverse colțuri ale mapamondului.

Spider Man Captain america

 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele