Canon EOS 5D Mark IV are toate ingredientele pentru a da lovitura

Canon EOS 5D Mark IV are toate ingredientele pentru a da lovitura

De când 5D Mark II a fost folosit pentru imortalizarea unui episod din House, foarte mulți videografi și fotografi au avut un respect enorm pentru seria de aparate EOS 5D, iar Canon EOS 5D Mark IV este noul membru al familie.

Deși la nivel global prea puțini internauți mai fac investiții semnificative în echipamente foto video, având în vedere abilitățile de captură ale smartphone-urilor moderne, există o piață de dispozitive profesionale care nu are prea mult de suferit. Printre câteva aparate de top de la Nikon, seria Canon EOS 5D ilustrează foarte bine un exemplu al faptului că producătorii generează un profit suficient de mare din acest segment de piață încât să se simtă obligați la un upgrade anual sau odată la doi ani.

Momentan nu are o dată exactă de lansare, dar Canon EOS 5D Mark IV are toate șansele să ajungă pe piață în câteva săptămâni sau luni, iar conform celor de la Digicame-info, specificațiile de mai jos sunt și cele pe care ar trebui să le vedeți în camera efectivă.canon_5d mark IV

Dacă speculațiile se confirmă, Canon EOS 5D Mark IV va fi construit în jurul unui senzor CMOS de 30,4 megapixeli și va folosit un sistem de dual pixel de CMOS Auto Focus cu 61 de puncte și un senzor fotometric RGB+IR de 150.000 de pixeli. În plus, va avea abilitatea de a captura în continuu, la o viteză de 7 cadre pe secundă, imagini la rezoluția sa nativă cu un ISO între 100 și 102.400.

Nu vor lipsi din Canon EOS 5D Mark IV câteva funcții moderne pe care nu le-am mai văzut nativ în modelele anterioare. Este vorba de un modul WiFi și GPS. Suportul pentru carduri SD, SDHC, SDXC și CompactFlash Type II va fi de asemenea inclus. Va fi rezistent la praf și apă pentru amatorii de experiențe extreme, iar videografii vor avea la dispoziție posibilitatea imortalizării de clipuri în 4K cu 30 de cadre pe secundă. Rămâne să așteptăm lansarea sa oficială pentru a avea și un preț de achiziție.

Citește și:
Sursa: Ubergizmo