Cumperi vara un aparat și banii i-ai recuperat: Canon îți dă înapoi o parte din suma cheltuită pe echipamente foto

Cumperi vara un aparat și banii i-ai recuperat: Canon îți dă înapoi o parte din suma cheltuită pe echipamente foto

Canon anunță campania ”Canon Summer Cashback” prin care îi răsplătește pe cei care decid să-și achiziționeze un aparat foto nou în perioada următoare. 

Campania ”Canon Summer Cashback” ar putea fi un motiv perfect de upgrade, mai ales că vine perioada concediilor și a excursiilor de tot felul. Prin intermediul campaniei “Canon Summer Cashback, Canon doreste să încurajeze clienţii să se aventureze către locuri noi vara aceasta, unde pot surprinde cu echipamentul Canon potrivit fotografii ce merită împărtășite cu prietenii şi cu cei dragi, de oriunde s-ar afla.

Fie că vorbim de aparate foto compacte super-zoom precum PowerShot G1X Mark II, DSLR-uri (Canon 1300D, 700D si Canon 80D) sau Full Frame – Canon 6D cu obiectivele selectate şi până la camerele video din gama Legria, sau de imprimata foto Selphy, toate vin în întâmpinarea voastră pentru a vă ajuta să surprindeţi şi să păstraţi în bune condiţii cele mai reuşite amintiri din vacanţă.

Persoanele care vor achiziționa un produs Canon aflat în promoție, vor primi înapoi o sumă de bani. Sumele alocate fiecărui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei www.canon.ro/cashback, banii fiind virați cumpărătorilor direct în contul lor bancar. Valoarea sumei returnate este cuprinsă între 70 – 1500 RON, în funcție de produsul Canon achiziționat.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de această ofertă? În primul rând, să achiziționezi unul dintre produsele participante la ofertă de la unul dintre magazinele partenere. Apoi, trebuie să accesezi link-ul acesta (tot acolo găsești lista cu magazine participante) și să completezi cu atenție toate câmpurile din formular. După înregistrare se primește un mail de aprobare a cererii, iar plata aferentă valorii de Cashback se va efectua prin transfer bancar, în contul menționat în formularul de înregistrare.

Lista completă cu produsele participante la campania ”Canon Summer Cashback” este în link-ul de mai sus. Tot acolo vedeți și sumele pe care le primiți înapoi pentru fiecare achiziție. De exemplu, produsele care îți aduc cei mai mulți bani înapoi sunt Canon ESO5DS și EOS5DSR, suma returnată fiind 1.500 lei. Obiectivul EF 70-200mm f/2.8L IS II USM vine cu o ”reducere” de 900 lei, iar cei care vor să achiziționeze o imprimantă foto pot primi 75 lei înapoi.

Parcă gradele în plus din termometru nu te mai deranjează așa tare, având în vedere că cadre superbe ai putea surprinde cu noul tău aparat sau cu noul tău obiectiv, nu-i așa?

master_visual_canon_cashback_2016

Citește și:
Etichete: