Blizzard oferă benzi desenate gratuite inspirate din Overwatch

Blizzard oferă benzi desenate gratuite inspirate din Overwatch

În încercarea de a genera un pic de interes pentru personajele din Overwatch, cei de la Blizzard au publicat online primul episod dintr-o serie de benzi desenate. 

Overwatch va avea parte de o lansare foarte interesantă în viitorul apropiat, dar pentru că este construit în jurul unui set de personaje complet nou, Blizzard știe că va fi foarte greu să vă pese de destinul lor. Având în vedere că vorbim de un iminent joc multiplayer de tip FPS, dacă suntem realiști, povestea caracterelor este prea puțin importantă. Cu toate acestea, pentru că vorbim de un dezvoltator care s-a aflat în spatele Warcraft, Diablo sau Starcraft, o poveste trebuia spusă, singura variabilă fiind mediul ales.

În urmă cu aproximativ o lună, cei de la Blizzard au anunțat că vor apela la scurt metraje și benzi desenate pentru a spune povestea caracterelor cu care vă veți putea învinge adversarii în Overwatch. Acum, respectivul concept s-a materializat prin lansarea unei benzi desenate. Intitulată Train Hopper, această poveste spusă în stilul clasicelor creații Marvel vă oferă câteva aspecte interesante din trecutul personajului Jesse McCree. Pentru că respectivul pistolar nu va fi însă singur în Overwatch, iar în colțul din stânga sus al coperții se poate vedea numărul 1, nu este deloc absurd să credem că vom mai vedea și alte benzi desenate.

Momemtan nu știm dacă noile benzi desenate din universul Overwatch vor fi gratuite pentru totdeauna, dar primul episod este totuși gratuit și poate fi parcurs online fără probleme sau descărcat în format PDF de înaltă rezoluție și lecturat ulterior. Are 10 pagini în total, calitatea este foarte bună, iar intriga este una interesantă. Mai mult decât orice însă, această creație pare să fi necesitat foarte mult timp și bani pentru a se fi materilizat, iar gestul celor de la Blizzard de a-l fi oferit gratuit merită cu siguranță apreciat.