Trailer-ul la Blizzard Overwatch nominalizat la premiile Webby [VIDEO]

Făcut public anul trecut la BlizzCon, trailer-ul pentru anunţarea noului joc realizat de Blizzard a fost nominalizat la premiile Webby.

Orice pasionat de jocuri video a fost la un moment dat fascinat de un trailer sau film de introducere aferent unui joc . Indiferent dacă era vorba de un nou Diablo sau StarCraft, compania americană ne-a demonstrat în numeroase rânduri că investeşte foarte mult atât în povestea respectivelor clipuri, cât şi în partea grafică aproape fotorealistă.

Anul trecut la BlizzCon, gigantul american ne-a anunţat pentru prima oară în foarte mult timp un joc care nu este ancorat în universuri virtuale pre-existente, gen StarCraft, Warcraft sau Diablo. Acela purta numele de OverWatch şi a fost făcut public prin intermediul un trailer ce părea mai degrabă un scurt metraj de animaţie realizat de Pixat decât altceva. Urmarea acelui gest a fost una la care nu s-a aşteptat nimeni. Deşi va mai dura probabil foarte mult până când jocul prezentat în filmul de mai jos va fi lansat, important este că trailerul pentru el e nominalizat la premiile Webby.

Dacă nu aţi mai auzit niciodată de această decernare de premii, merită să aveţi în vedere că Webby celebrează anual tot ceea ce înseamnă conţinut online, de la trailere şi scurt metraje, până la blog-uri sau chiar şi newsletter-uri. În spatele lor se The International Academy of Digital Arts and Sciences. Categoria la care e nominalizat trailerul celor de la Blizzard poartă numele de Online Film & Video: Cea mai bună editare. Pentru a vă face şi voi o opinie pe marginea acestui subiect, clipul de aproximativ opt minute îl găsiţi mai jos, dacă vreţi să votaţi, acesta este website-ul Webby.

Alexandru Puiu
06:38 24.04.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video