Bang & Olufsen te tentează cu o boxă Bluetooth de 1000 de dolari 

Bang & Olufsen te tentează cu o boxă Bluetooth de 1000 de dolari 

Motivele pentru care aţi investi 1000 de dolari într-o boxă Bluetooth nu sunt multe, dar Bang & Olufsen s-ar putea să le fi găsit pe toate.

Intr-o perioadă în care piața este asaltată de boxe Bluetooth, iar cea mai bună dintre ele costă doar 200 de dolari, Bang & Olufsen a reușit să desființeze standardele actuale din acest segment. Nici măcar nu a fost foarte dificilă procedura. A fost suficentă lansarea noii creații compatibilă Bluetooth Beoplay A6.

Costă 1000 de dolari, iar dacă suma vi se pare atât de absurdă încât nici un set de specificații tehnice sau trăsături de design nu o pot justifica, nu are rost să citiți mai departe. Dacă sunteți însă curioși, vă veți bucura să aflați că are multe particularități cel puțin interesante. Aveți în vedere de exemplu faptul că suportă în egală măsură streamingul de pe o sursă de semnal Bluetooth, DLNA sau Airplay, cât și direct de pe un serviciu de streaming dedicat, precum Spotify, Deezer sau TuneIn radio. Pentru că este posibil ca aceste detalii să nu vă impresioneze musafirii, oricine va fi plăcut surprins sa vadă că partea de interacțiune se realizează exclusiv prin atingeri pe suprafața superioară a boxei. Un swipe în dreapta sau stânga ajustează volumul redării, un tap pe centru schimbă melodia, iar o atingere prelungită pune boxa în mod silențios.

Cum am scris și mai sus însă, acestea sunt detalii. Partea spectaculoasă constă în designul unic, un pic curbat, acoperit de un material textil realizat de studioul danez Kvadrat, în combinație cu puterea audio. La interior ascunde două woofere de 5.5 inci și 60 watt, doua tweetere de 0,75 inci si 30 watt, plus un difuzor full-range de 1,5 inci și 60 watt. Acesta din urmă este un pic mai special pentru că este orientat spre partea opusă a boxei, spre perete, pentru a amplifica impresia de sunet multidimensional. Cu alte cuvinte, are toate ingredientele pentru a emite un sunet impresionant dintr-o carcasă impozantă.

bang & olufsen beoplay a6 bluetooth speaker (1)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: