Bang & Olufsen BeoPlay A2, o boxă Bluetooth pentru cei cu buzunare largi

Bang & Olufsen BeoPlay A2, o boxă Bluetooth pentru cei cu buzunare largi

Boxele Bluetooth au deja o reputație proastă în special din cauza miilor modele de proastă calitate existente pe piață. De la Bang & Olufsen ne așteptăm însă la un produs premium.

Bang&Olufsen-BeoPlay-A2-1

Bang & Olufsen este o companie premium ce produce o diversitate de boxe pentru audiofilii pretențioși cât și pentru producătorii de automobile. Avantajul unei boxe Bluetooth îl reprezintă totuși portabilitatea, și chiar dacă unii sunt de părere că nici produsele unui brand renumit nu pot reda sunetul așa cum trebuie, BeoPlay A2 ar trebui să le schimbe puțin această perspectivă.

BeoPlay A2 este primul produs de acest gen al companiei și în mod surprinzător prețul acestuia nu este atât de mare precum credeam, deși depășește așteptările și posibilitățile multora dintre noi. Mai exact vorbim de 350 de euro. Boxa are un design elegant cu o tematică clasică ce îmbină materiale precum aluminiu și piele, este destul de subțire pentru a putea fi purtată cu ușurință într-o geantă sau chiar într-un buzunar mai larg iar puterea totală este după specificațiile producătorului la 180 W.

La interior au fost îngrămădite un difuzor de înalte și unul pentru frecvențe joase iar compania spune că a făcut tot efortul posibil pentru a aduce consumatorilor cel mai bun sunet posibil la aceste dimensiuni. Durata de audiție pe acumulatorul intern este de 24 de ore în medie, după spusele lor 30 de ore ar fi maximul pe care l-au obținut în testele interne.

Bang&Olufsen-BeoPlay-A2-2