BB-8 este partenerul ideal pentru a viziona noul Star Wars acasă

BB-8 este partenerul ideal pentru a viziona noul Star Wars acasă

Pentru că nu oricare dintre prietenii voștri își dorește să vadă din nou Star Wars The Force Awakens acasă, robotul BB-8 creat de Sphero s-ar putea să fie partenerul perfect de vizionare.

Fanii Star Wars cu bugete generoase, la scurt timp după ce Star Wars The Force Awakens a ajuns în cinematografe, au investit o sumă de bani semnificativă în BB-8. Robotul interactiv creat de Sphero în colaborare cu Disney poate fi perceput ca fiind magic din foarte multe puncte de vedere. Se controlează prin intermediul unui iDevice sau Android, beneficiază de actualizări regulate de software și include un amalgam de funcții ce îți dau iluzia de autonomie. Practic, îl poți pune să patruleze prin casă fără nici un fel de intervenție din partea ta.

Deoarece luna acesta Star Wars The Force Awakens ajunge în magazine sub formă de Blu-ray, iar diverse servicii de streaming îl oferă pentru achiziție, chiar și dacă l-ați vizionat o dată la cinema, veți observa mult mai multe detalii în fața marelui ecran din confortul căminului. De asemenea, pentru a celebra această lansare, cei de la Sphero au lansat un update de firmware pentru BB-8. După instalare, micul droid se va transforma în partenerul perfect de vizionare al îndrăgitului film.

Puneți BB-8-ul în dock-ul de încărcare, asigurați-vă că aveți aplicația actualizată pe mobil și apăsați pe Watch With Me. Eventual, veți fi întrebați dacă sunteți de acord ca aplicația să aibă acces la microfon. Confirmați și fiți atenți din când în când la BB-8. Roboțelul va trăi intens fiecare scenă din film de parcă ar fi dincolo de ecran. Prin sunete și mișcări, va manifesta sentimente precum entuziasm, frică sau tristețe. În unele situații va oglindi gesturile lui BB-8 de pe ecran, în timp ce notificări din aplicația de mobil vă vor atrage atenția atunci când se întâmplă ceva important pe ecran. ,,Luptător al rezistenței detectat: Han Solo”. În definitiv, experiența este una foarte interesantă și întruchipează un argumente puternic pentru a achiziționa un BB-8, mai ales dacă vreți să treziți invidia prietenilor.

Citește și: