Au folosit Facebook Live în timp ce întrețineau relații sexuale

Au folosit Facebook Live în timp ce întrețineau relații sexuale

Trei tineri americani sunt acuzați că ar fi transmis în direct prin Facebook Live momentele în care întrețineau relații sexuale.

În urmă cu mai puțin de un an, cei de la Facebook au anunțat Facebook Live Video. Respectiva unealtă permitea personalităților să filmeze și să posteze în direct pe Facebook diverse evenimente. Ulterior, aceasta a ajuns și la publicul larg, iar primii care au beneficiat de ea au fost utilizatorii de dispozitive Apple. Posesorii de telefoane Android au primit accesul la Facebook Live abia la sfârșitul lunii februarie.

Desigur, nu au întârziat să apară nici cei care atrag atenția asupra diverselor pericole care există acum. Posibilitatea de a interacționa într-un asemenea mod cu un număr uriaș de străini ar putea da naștere unor experiențe neplăcute pentru unii, iar alții chiar menționează că am putea vedea conținut inadecvat. Din câte se pare, acesta deja și-a făcut apariția, iar autorii ar fi trei tineri americani din statul Milwaukee.

Este vorba, mai exact, despre două fete (în vârstă de 14 și 15 ani) și un băiat de 15 ani. Cei trei ar fi părăsit școala în timpul cursurilor pentru a se duce acasă. De acolo, au transmis în direct pe Facebook perioada în care au întreținut acte sexuale. În tot acest timp, unii dintre colegii lor, care încă luau parte la cursuri, îi urmăreau.

După cum scriu cei de la The Next Web, poliția din statul respectiv deja le-a solicitat celor de la Facebook să ofere toate informațiile pe care le deține în legătură cu unul dintre tineri. Cel mai probabil, ceilalți doi le-au oferit de bună voie.

”Suntem dedicați efortului de îmbunătățire a modului în care ne ocupăm de conținutul live care încalcă regulile impuse comunității noastre”, au declarat cei de la Facebook prin intermediul unui comunicat oficial. Rămâne de văzut cum va încerca rețeaua socială să combată asemenea materiale în viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: