ASUS ZenFone 3 Deluxe este primul telefon cu Snapdragon 821

ASUS ZenFone 3 Deluxe este primul telefon cu Snapdragon 821

În cazul în care ați ratat lansarea noului procesor de top de la Qualcomm, Snapdragon 821 deja își face simțită prezența în primul smartphone, ASUS ZenFone 3 Deluxe.

În urmă cu aproximativ o lună, la Computex, cei de la ASUS au dezvăluit pentru prima oară noile lor telefoane de top din seria ZenFone 3. Cum era de așteptat, acestea includeau multe particularități pentru care v-ați putea entuziasma, dar nimeni nu se aștepta la un procesor care, până în urmă cu mai puțin de 24 de ore, nici măcar nu fusese anunțat. Se pare însă că exact asta s-a întâmplat în cazul ZenFone 3 Deluxe. 

ZenFone 3 Deluxe, când a fost anunțat prima oară la Computex, folosea un Snapdragon 820, care continuă să fie un procesor de mobil remarcabil din punctul de vedere al performanței. Pe piață însă, același ZenFone va ajunge cu un Snapdragon 821, cu 10% mai sprinten. Practic, ZenFone 3 Deluxe este, oficial, primul telefon cu noul procesor tactat la 2,4 GHz. În rest, acesta este un dual SIM de 5,7 inci, cu un GPU Adreno 530, Cat 13 LTE și suport pentru încărcare rapidă prin intermediul Quick Charge 3.0.

Cu o carcasă metalică, noul ASUS ZenFone 3 Deluxe poate fi achiziționat în mai multe variante, în funcție de buget. La vârf, există o iterație de 780 de dolari cu 6GB DDR4 și 256GB de memorie internă UFS 2.0 ultarapidă. Dacă spațiul nu vă este suficient, în al doilea slot de SIM puteți strecura un card microSD de până la 128GB. Semnificativ mai ieftină, la 500 de dolari, e o variantă cu 4GB RAM și 32GB memorie internă, sau la 560 de dolari, cu 6GB RAM și 64GB memorie internă. Entuziaștii fenomenului VR se vor bucura să afle că acestea sunt compatibile cu platforma Google Daydream VR.

În rest, toate versiunile vor avea specificații identice, ce includ un panou Super AMOLED Full HD 1080p ce poate răspunde chiar și dacă aveți mănuși, protejat cu Gorilla Glass 4. Camera principală este de 23 megapixeli cu F/2.0, OIS, AF laser și bliț dual-tone. Pentru selfie-uri, aveți la dispoziție o cameră de 8 megapixeli cu f/2.0. Bateria este de 3000 mAh, iar pe spate e prezent un senzor de amprentă ultra rapid.

Citește și:
Sursa: Engadget