Amazon Prime Video este acum disponibil și în România

Amazon Prime Video este acum disponibil și în România

Amazon Prime Video a fost de curând lansat în aproximativ 200 de țări, printre care se numără și România.

Două dintre cele mai importante servicii care oferă acces la materiale video au debutat în România pe parcursul anului 2016. Netflix a fost lansat încă din primele zile, iar acum, la final de an, și Amazon Prime Video a devenit accesibil românilor. După cum scriu cei de la VentureBeat, platforma deținută de Amazon a fost lansată în aproximativ 200 de țări din toată lumea.

Mișcarea este una extrem de importantă, mai ales dacă luăm în considerare faptul că serviciul a fost până acum disponibil doar pe anumite piețe, printre care se numărau Statele Unite ale Americii, Regatul Unit, germania, Austria și India. În ceea ce privește costurile, trebuie să știți că prima săptămână va fi gratuită. După aceea, utilizatorii vor beneficia de o ofertă specială, fiind nevoiți să plătească doar trei euro pe parcursul următoarelor șase luni de zile. La finalul perioadei respective, prețul abonamentului va deveni șase euro.

În ceea ce privește conținutul, Amazon Prime Video difuzează seriale precum The Man in The High Castle, Hand of God sau The Grand Tour.  După ce au plecat de la BBC, echipa din spatele proiectului original Top Gear, contra unei sume astronomice, și-a găsit domiciliul creativ la Amazon. Aceștia din urmă le-au oferit celor trei un buget generos pentru noul serial și foarte multe libertate creativă. Pe sistemul, faceți ce credeți mai bine, se pare că The Grand Tour este foarte îndrăgit de fani.

Primul episod din The Grand Tour a reușit să adune milioane de vizualizări, iar această performanță nu a fost o excepție de la regulă generată de cei care vroiau să vadă cât de priceput mai este Jeremy Clarkson la astfel de conținut. Interesul fanilor a fost susținut, deși cei mai mulți dintre ei nu s-au grăbit să investească 100 de dolari într-un abonament anual la Amazon Prime.

Citește și: