Amazon îți spune ce s-ar întâmpla în caz de invazie de zombi, în secțiunea de termeni și condiții

Amazon îți spune ce s-ar întâmpla în caz de invazie de zombi, în secțiunea de termeni și condiții

Poate părea de domeniul fantasticului, dar apocalipsa prin intermediul unei invazii de zombi este trecută într-un mod cât se poate de autentic într-o listă de termeni și condiții a Amazon.

De foarte puțin timp, cei de la Amazon au lansat un motor grafic pentru jocuri intitulat Lumberyard. Ca și potențial grafic și detalii vizuale acesta are multe componente similare cu CryEngine al celor de la Crytek. Diferența majoră între cele două este că primul, cu anumite condiții, este gratuit. Acele condiții fac referire la utilizarea unor servicii de cloud pentru scrierea și citirea de informații suplimentare necesare operării. Din câte se pare, este foarte important ca doar serviciile de cloud Amazon să fie folosite in-game, dacâ dezvoltatorul dorește păstrarea statusului gratuit al Lumberyard.

Deoarece o listă de termeni și condiții pentru un produs software al unei companii mari include tot felul de clauze destul de ciudate, cu scopul vădit de a surprinde toate circumstanțele posibile și imposibile, Lumberyard nu face excepție. Pornind de la această premisă, ca excepție de la restricția utilizării servciilor de cloud Amazon este trecută o invazie a zombilor. La aliniatul 10 din secțiuna 57 se menționează cât se poate de clar că Lumberyard nu este menit să fie folosit pentru dotarea unor echipamente medicale, avioane, mașini electrice, instalții nucreale, nave spațiale sau echipamente militare.

,,Cu toate acestea, restricțiile nu se vor aplica in situația apariției (certificate de Centrul pentru control al infecțiilor din Statele Unite sau altă organizație ulterioară) unei infecții răspândite la scară largă ce poate fi transmisă prin mușcături sau contact cu fluide corporale ce cauzeaza corpurile umane să fie reanimate și să caute să consume carne umană, sânge, creier sau țesut nervos și ar putea duce la câderea civilizației organizate.” Cu alte cuvinte, dacă vin zombi peste noi, Amazon nu mai are nici un fel de problemă să-i folosiți software-ul la orice vă dorește inima. În definitiv, atunci veți avea probleme mai mari decât servicii de cloud sau  platforme hardware.