Cea mai bună experienţă horror: Zombi vine pe PC, PS4 şi Xbox

Amatorii de experienţe horror virtuale pot aştepta cu entuziasm lansarea noului joc Zombi care până de curând era exclusiv doar pentru Nintendo Wii U.

Unul dintre cele mai atrăgătoare jocuri cu care Nintendo se mândrea la lansarea Wii U va ajunge în viitorul foarte apropiat atât pe PlayStation 4 sau Xbox One, cât şi pe PC. Anunţul oficial pe marginea acestui subiect vine la aproximativ o lună după apariţia primelor zvonuri. Cu această ocazie, Ubisoft va modifica numele jocului în cauză din ZombiU în Zombi, încercând în acelaşi timp să păstreze cea mai mare parte din experienţa autentică de survival horror.

Deşi va beneficia de un upgrade important din punctul de vedere al detaliilor grafice, pentru că jocul există deja, nu va mai dura foarte mult până îl veţi putea achiziţiona. Lansarea Zombi pe PS4, PC şi Xbox One a fost planificată pentru 18 august, în doar câteva săptămâni. Pentru că pe Wii U întreaga interfaţă a jocului era afişată pe controller-ul GamePad, o particularitate imposibilă pe noile platforme, Ubisoft a ţinut să menţioneze că experinţa s-ar putea să fie un pic diferită faţă de până acum.

,,Menţinem elemente de interfaţă minime pe cât posibil. Aceasta dispare când nu este necesară, oferind jocului un sentiment amplificat de singurătate. Dacă aveţi un sistem surround, coloana sonoră grozavă din jocul original s-a menţinut şi amplifică sentimentul de imersiune. Pe cât posibil, am încercat să menţinem acele elemente cheie.” Helene Henry, producătorul jocului a detaliat pe cât posibil procesul tranziţiei jocului exclusiv de pe Nintendo Wii U pe consolele next-gen de la Microsoft şi Sony.

Pentru a vedea dacă schimbările făcute de Ubisoft cu ocazia acestei portări sunt pozitive sau negative, nu ezitaţi să vă cumpăraţi Zombi, mai ales dacă sunteţi un fan al genului survival horror. Pentru mai multe detalii legate de experienţa de gaming, vizionaţi trailerul de mai jos.

09:45 02.08.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video