Agent Carter din universul Marvel ar putea reveni pe Netflix

Agent Carter din universul Marvel ar putea reveni pe Netflix

Una dintre cele mai interesante petiții din ultima perioad vizează readucerea pe ecranele televizoarelor a serialului Agent Carter prin intermediul Netflix.

În primul film Captain America, povestea care ne-a introdus în universul cinematic Marvel popularul caracter interpretat ce Chris Evans, respectivul personaj se îndrăgostește de Agent Carter. Deoarece personajul în cauză a stârnit entuziasmul fanilor, nu a durat mult până când în jurul lui Agent Carter s-a creat un serial Marvel încărcat de acțiune și scenarii interesante.

Din păcate, conform celor de ABC, degeaba a fost bine primit de critici Agent Carter, dacă, după doar două sezoane, numărul celor care vizionează fiecare episod în mod regulat a scăzut semnificativ. Ca urmare, show-ul a fost anulat și nu se va mai întoarce la TV pentru un al treilea sezon.

Deși profitul obținut de Agent Carter nu a mai fost la fel de mare, se pare însă că numărul fanilor este semnificativ, altfel ar fi greu de explicat de ce fanii serialului tocmai au inițiat o petiție pentru reînvierea sa. Interesant este că petiția nu se adresează directorilor de la ABC, ci oficialilor Netflix. În contextul în care există deja două seriale Marvel pe Netflix și urmează să mai vedeam alte câteva în anii ce urmează, mulți au considerat că misiunile lui Agent Carter s-ar potrivi mult mai bine pe respectiva platformă de streaming online.

Pe lângă Daredevil și Jessica Jones, prin intermediul petiției, mulți speră că Netflix va finanța un nou sezon din Agent Carter, în parte și din cauza faptului că este unul dintre puținele seriale cu un personaj feminin în rolul principal. ,,Semnez această petiție deoarece Agent Carter este unu dintre cele mai puternice și curajoase caractere feminine din lumea show-urilor TV, iar acum a dispărut pur și simplu și nu este corect.

Ca în cazul oricăror petiții online, este greu de apreciat dacă se vor materializa în vreo direcție sau alta. Important este că sesizarea a ajuns la urechile celor de la Netflix și au puterea financiară pentru a o transforma într-un serial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: