Acestea ar putea fi specificațiile viitorului Samsung Galaxy S7

Acestea ar putea fi specificațiile viitorului Samsung Galaxy S7

O nouă imagine apărută pe internet ne prezintă posibilele specificații de pe Samsung Galaxy S7.

Numeroase informații în legătură cu Samsung Galaxy S7 au apărut de curând, unele dintre ele, credibile, altele, mai puțin. Cele mai recente se bazează pe o imagine cu display-ul unui telefon (probabil Samsung Galaxy S7 Edge) pe care sunt afișate o serie de specificații. După cum ne amintesc cei de la Phonearena, flagship-ul ar putea fi lansat în nu mai puțin de patru versiuni cu dimensiuni variate.

Samsung galaxy S7

Imaginea a apărut prima oară pe Reddit, iar autorul postării menționa un ecran QHD cu o diagonală de 5,7 inci. Lista de specificații a include nu mai puțin de 4GB RAM, care ar funcționa alături de procesorul Snapdragon 820. Senzorul principal, însă, ar fi unul de 12 megapixeli, nu de 20, așa cum s-a zvonit în trecut. Acesta s-ar folosi de tehnologia BRITECELL, dezvoltată pentru Samsung Galaxy S7. De cealaltă parte, senzorul frontal ar putea fi unul de 5 megapixeli.

Un alt aspect interesant ar fi portul micro USB. Având în vedere că majoritatea producătorilor fac deja pasul către USB Type C, ar fi ciudat ca Samsung să rămână la vechiul standard. Autorul postării de pe Reddit menționează și doi senzori de presiune, care ar putea indica o tehnologie similară 3D Touch.

Samsung Galaxy S7 ar putea debuta pe piață în luna martie a anului 2016. Vestea a fost furnizată în cadrul unui eveniment desfășurat de curând, unde cei de la China Mobile își prezentau planurile pentru viitorul apropiat.

Citește și: