Noile imagini cu designul Samsung Galaxy S7 arată cât va semăna cu Galaxy S6

Noile imagini cu designul Samsung Galaxy S7 arată cât va semăna cu Galaxy S6

Samsung Galaxy S7 e unul dintre cele mai așteptate flagshipuri ale anului. Și pe bună dreptate, având în vedere succesul răsunător al lui Galaxy S6.

Chiar dacă mai avem ceva de așteptat până să îl putem cumpăra, avem măcar o idee din ce în ce mai conturată asupra a ceea ce ne va oferi. Cele mai noi imagini sunt cele mai sugestive în ceea ce privește display-ul. Deși cele precedente au indicat că vom avea de-a face cu un telefon aproape identic cu Galaxy S6, în imaginea de mai jos se poate observa că senzorii și camera s-au mutat pe partea dreaptă, iar butonul de home arată, la rândul lui, diferit.

Samsung Galaxy S7-display

Specificațiile ar putea include un display de 5.2 inci Quad HD, procesor Snapdragon 820, 4GB de memorie RAM, 32 sau 64GB spațiu de stocare, cu opțiunea de extindere și o cameră de 20 de megapixeli. Atât Samsung Galaxy S7, cât și Galaxy S7 edge ar putea fi lansate în februarie. Probabil că fanii Samsung speră ca gigantul tech ca noile flagshipuri să surclaseze modelul precedent, dar până acum, totul sugerează că ar putea fi vorba de o versiune slab modificată a lui Galaxy S6, după cum subliniază și cei de la Yahoo! Tech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: