Acestea ar putea fi specificațiile următorului Nexus produs de HTC

Acestea ar putea fi specificațiile următorului Nexus produs de HTC

HTC ar urma să le ia locul coreenilor de la LG, devenind partenerii Google în cadrul proiectului Nexus.

Vă spuneam la începutul anului că taiwanezii pregătesc două telefoane din faimoasa serie de aparate Android, care ar urma să beneficieze de ecrane cu diametrul de 5 și 5.5 inci respectiv. Acestea ar fi mai mici decât ceea ce LG ne-a oferit cu al său Nexus 5X și Nexus 6P-ul lui Huawei.

Din câte se pare, numele de cod al acestora sunt Marlin și Sailfish și vor fi inspirate de HTC 10. VĂ înțelegem dacă nu sunteți extrem de entuziasmați în legătură cu acest lucru, însă, trecând peste asta, trebui să știți că avem deja parte de primele zvonuri în legătură cu specificațiile primului.

Astfel, ar trebui să vă așteptați la un ecran cu o diagonală de cinci inci, care va suporta o rezoluție Full HD și care va avea o densitate a pixelilor 440 ppi. În interior, se va găsi un procesor quad-core pe 64 biți, cu o frecvență de 2.0GHz. Din păcate, în acest moment nu cunoaștem modelul acestui procesor. Un zvon recent menționa că am putea avea de-a face cu Qualcomm Snapdragon 821, taiwanezii renunțând de această dată la modelul Snapdragon 820 folosit în prezent pe majoritatea telefoanelor mobile.

Acesta va funcționa alături de 4GB RAM, iar capacitatea de stocare ar putea fi de 32GB. Desigur, nu putem fi siguri că o versiune de 32GB a modelului Sailfish va fi disponibilă în momentul lansării, sau dacă aceasta va fi singura. Bateria ar urma să aibă o capacitate de 2.770mAh, mai mică decât cea întâlnită pe modele precum Samsung Galaxy S6. Camera foto principală este una de 12 megapixeli, în timp ce camera secundară are nu mai puțin de 8 megapixeli.

În mod interesant, HTC se pare că nu ar avea de gând să renunțe la jack-ul audio de 3,5 milimetri, acesta urmând a fi montat în partea superioară. Sursele celor de la Android Police menționează că pe partea inferioară am putea vedea un port USB Type C, iar pe spate va fi inclus un senzor pentru recunoașterea amprentelor. Au fost mulți care au sperat să afle mai multe informații în legătură cu viitoarele telefoane la Google I/O, însă companie din Mountain View a avut alte planuri.

Citește și:
Etichete: