Nexus 6P este copia unui smartphone ZTE de acum doi ani

Nexus 6P este copia unui smartphone ZTE de acum doi ani

Deşi ne-am obişnuit ca iPhone-urile să fie sursă de inspiraţie pentru designul unei multitudini de telefoane, noul Nexus 6P este inspirat dintr-un ZTE.

Se spune că cea mai mare formă de măgulire este copiatul, iar dacă este adevărat, cei de la ZTE au motive să sară în sus de bucurie după recenta lansare a Nexus 6P.

Încă din momentul în care au ajuns online primele imagini cu noul vârf de gamă din seria Nexus, foarte mulţi au apreciat designul unic al aparatului. În definitiv, deşi utilitatea benzii negre din partea de sus a gadgetului nu era foarte evidentă, măcar reuşea să se diferenţieze de multitudinea de gadgeturi de pe piaţă. Se pare însă că aceste afirmaţii de mai sus sunt adevărate doar dacă nu aţi auzit vreodată de ZTE Grand S.

Managerul de marketing al celor de la ZTE a postat zilele trecute pe Weibo, Twitter-ul chinezesc, o afirmaţie destul de drăguţă legată de designul folosit de Huawei pentru Nexus 6P. Pe un ton destul de glumeţ, acesta a atras atenţia asupra faptului că de fapt acele linii de design sunt inspirat din ZTE Athena, un smartphone lansat în 2013 în China. Respectivul model nici măcar nu a fost dedicat exclusiv pieţei asiatice, fiind comercializat pe întregul mapamond sub numele de ZTE Grand S.

Pentru a se vedea că Lu Qian Hao nu a fost răutăcios, este suficient doar să aruncaţi o privire pe imaginea de mai sus şi veţi vedea similarităţile. Interesant este însă că această observaţie nu se va finaliza printr-un proces sau o negociere în spatele uşilor închise. Cei de la ZTE sunt de părere că acest gest este doar o formă de măgulire, motiv pentru care va respectiva comparaţie va rămâne doar o postare pe Weibo

ZTE-Grand-S-Huawei-Nexus-6P1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: