Google va colabora cu HTC pentru lansarea noilor telefoane Nexus

Google va colabora cu HTC pentru lansarea noilor telefoane Nexus

Noua generație de telefoane Nexus ar putea fi produsă de HTC.

În cazul în care nu vă amintiți, la începutul anului a apărut un zvon conform căruia HTC ar urma să le ia locul coreenilor de la LG, devenind partenerii Google în cadrul proiectului Nexus. Vă spuneam atunci că taiwanezii pregătesc două telefoane din faimoasa serie de aparate Android, care ar urma să beneficieze de ecrane cu diametrul de 5 și 5.5 inci respectiv. Acestea ar fi mai mici decât ceea ce LG ne-a oferit cu al său Nexus 5X și Nexus 6P-ul lui Huawei.

Din câte se pare, numele de cod al acestora sunt Marlin și Sailfish și vor fi inspirate de HTC 10. Da, ați citit bine. Designul pe care îl vedem de patryu ani de zile pe telefoanele celor de la HTC ar urma acum să fie implementat și în cadrul seriei Nexus. Trecând peste partea de design, telefoanele ar putea avea o serie de specificații extrem de interesante.

În ceea ce privește procesorul, am putea vedea un Qualcomm Snapdragon 821, taiwanezii renunțând de această dată la modelul Snapdragon 820 folosit în prezent pe majoritatea telefoanelor mobile. Au fost mulți care au sperat să afle mai multe informații în legătură cu viitoarele telefoane la Google I/O, însă companie din Mountain View a avut alte planuri.

HTC One M10 este un telefon bun, dar care nu a avut, din păcate, prea mult succes pe piață, motiv pentru care HTC este acum într-o dificultate economică deosebită. Are un display Super LCD 5 de 5,2 inch cu rezoluție QHD și este motorizat de un procesor Snapdragon 820 și 4GB RAM. Spațiul de stocare este de 32GB și există posibilitatea de a crește spațiul printr-un card microSD. HTC are un acumulator de 3.000 mAh care ar trebui să reziste două zile fără probleme, senzor de amprentă și difuzoare stereo. Camerele foto sunt de 12, respectiv 5MP, iar ambele dispun de stabilizare optică și cea principală este de tip Ultrapixel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: