Acesta ar putea fi primul telefon Allview cu 4GB RAM

Acesta ar putea fi primul telefon Allview cu 4GB RAM

Un nou telefon cu 4GB RAM a apărut pe GFXBench și avem motive să credem că va ajunge și la Allview în viitor.

Nu este prima oară când avem ocazia de a vedea specificațiile viitorului Gionee Elife S8. Înainte de a apărea pe GFXBench, specificațiile acestuia au fost afișate de Geekbench, unde am avut ocazia de a vedea aceiași 4GB RAM. Gionee cunoscută în principal grație telefoanelor sale foarte subțiri. Modelul Elife S5.1 a fost pentru mult timp cel mai subțire telefon din lume, însă s-a văzut depășit în ultimele luni.

Gionee au furnizat și un număr de telefoane celor de la Allview, printre acestea numărându-se și modelul X2 Soul Mini, iar în viitor, Elife S8 ar putea fi primul terminal cu 4GB RAM din gama companiei românești. Lista de specificații de pe Elife S8 include și 64GB RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli și una secundară de 8 megapixeli. În mod interesant, ecranul pare a avea o dimensiune de 4,6 inci, însă site-urile de benchmarking au mai în trecut afișat informații greșite din acest punct de vedere.

După cum era de așteptat, display-ul va suporta o rezoluție Full HD, iar telefonul ar urma să ruleze Android 6.0 Marshmallow. Telefonul va debuta la Mobile World Congress, la fel ca predecesorul său din 2015. Până acum, Allview nu a inclus în gama sa de telefoane decât dispozitive cu 3GB RAM sau mai puțin. Modelele cu 3GB sunt X1 Xtreme, X2 Xtreme, X3 Soul, X2 Soul Style+ și V2 Viper X+.

Etichete: