Noul Allview este un telefon mic, cu o inimă mare

Noul Allview este un telefon mic, cu o inimă mare

P8 Energy mini este primul telefon dotat cu sticlă 2.5D lansat de cei de la Allview.

Allview a lansat smartphone-ul P8 Energy mini, dispozitiv care beneficiază de un design foarte frumos, în care plasticul se îmbină cu metalul. În mod ciudat, însă, deși este numit ”mini”, acest este dotat cu un ecran suficient de mare, de 5 inci.

Allview P8 Energy mini 2

Din punct de vedere al specificațiilor, principalul punct forte este acumulatorul de 4.000MAh. Acesta asigură o autonomie de până la 400 de ore în stand-by și 1.500 de minute de convorbire, însă consumul de energie poate fi personalizat de către fiecare utilizator. Conform declarațiilor oficiale, Allview P8 Energy mini beneficiază de funcția Fast Charge și se poate reîncărca de la 0 la 10% în aproximativ 9 minute.

De asemenea, în cazul în care dețineți un alt dispozitv mobil, care are nevoie rapidă de reîncărcare, P8 Energy mini poate fi folosit drept baterie externă. Lista de specificații mai include un procesor Quad Core cu frecventa de 1,3GHz, care funcționează împreună cu memoria RAM de 2GB. Sistemul de operare ste Android 5.1 Lollipop, iar capacitatea de stocare de 16GB poate fi extinsă prin adăugarea unui card microSD de până la 128GB.

Allview P8 Energy mini

Din păcate, display-ul nu suportă decât o rezoluție de 1280×720 pixeli, mult prea mică, având în vedere că vorbim despre un ecran de 5 inci. Este, totuși, protejat, totuși, de zgârieturi prin DragonTrail Glass, iar sticla 2.5D oferă o senzație plăcută la atingere.

Camera principală este de 8 megapixeli, în timp ce camera secundară nu are decât 5 megapixeli. Prețul lui Allview P8 Energy mini este de 799 lei. Poate fi precomandat de astăzi, 19 ianuarie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 28 ianuarie 2016.

Dacă nu vreți să așteptați până atunci, puteți opta pentru varianta standard Allview P8 Energy, telefon dotat cu o baterie de 6.000mAh, care poate fi cumpărat la un preț foarte bun de AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: