Allview X3 Soul a fost lansat oficial

Allview X3 Soul a fost lansat oficial

Românii de la Visual Fan au introdus pe piață Allview X3 Soul, cel mai nou telefon al lor.

Allview a lansat X3 Soul, primul din cadrul celei de-a treia generații de telefoane inteligente produse de companie. Noul terminal este dotat cu un  procesor True Octa Core 64-bit, care funcționează alături de memoria RAM de 3GB. Pentru stocarea datekirm vă veți putea folosi de 32GB, capacitate care poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB. X3 Soul oferă conectivitae 4G în standardele TDD și FDD pe ambele SIM-uri încorporate, alternativ.

collage Allview X3 Soul

FDD este cel mai răspândit standard 4G în România,, singurul operator care se folosește de TDD fiind Digi Mobil. „X3 Soul este expresia eleganței care ascunde sub o aparentă fragilitate o putere nebănuită. Designul slim de doar 6,9mm înglobează elemente care fac posibilă rularea fluentă a 20 aplicații deschise simultan. Dacă adăugăm conectivitatea 4G și funcțiile camerei foto care rivalizează cu un aparat profesionist obținem imaginea de ansamblu a unui smartphone irezistibil”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Dacă nu reușește să impresioneze prin specificații, Allview X3 Soul cu siguranță atrage atenția prin design. X3 Soul este realizat din metal în proporție de 89%, beneficiind, în același timp, de un design unibody. Display-ul AMOLED de 5,5” cu rezoluție HD este protejat de un strat de Gorilla® Glass 3, care aduce un plus de rezistență la zgârieturi și șocuri mecanice.

Acumulatorul are o capacitatede 3150mAh asigură pâna la 900 de minute de convorbire și până la 210 ore în stand-by. Pentru realizare fotografiilor, utilizatorii vor putea conta pe o cameră principală de 13 megapixeli cu 5 lentile cu o deschidere a diafragmei f/2.0 și pe una secundară de 5 megapixeli. Prețul smartphone-ului X3 Soul este de 1.499 lei. Achiziția prin precomandă se poate realiza de astăzi, 26 ianuarie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 15 februarie.

Desigur, dacă 1.500 de lei ți se pare prea mult pentru asemenea specificații, poți oricând să optezi pentru un LG G3, disponibil la un preț bun AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI