Acest concept de iOS 10 îți arată sistemul de operare la care visezi

Acest concept de iOS 10 îți arată sistemul de operare la care visezi

Apple va prezenta, cel mai probabil, iOS 10 în cadrul ediției WWDC din iunie 2016. Nu știm concret ce au pregătit CEO-ul Tim Cook și echipa sa, dar mai mult ca sigur utilizatorii visează la schimbări substanțiale. Rămâne de văzut dacă actualizarea va rămâne conservatoare.

Fără a ști prea multe despre ceea ce ne-a pregătit Apple, un artist a prezentat varianta sa de iOS 10, care a fost publicată pe iPhone-Tricks. Adevărul e că arată cât se poate de interesant și vine cu funcții pe care ne-ar plăcea să le vedem implementate. De exemplu, artistul și-a imaginat cum ar fi să dai un swipe în jos în App Store pentru a începe actualizarea tuturor aplicațiilor.

O funcție similară e aplicată și mesajelor text. iPhone-Tricks prezintă și un mod întunecat, care practic înlocuiește toate zonele albe cu negru. Funcția s-ar numi Light Mode și ar trebui să îți facă viața mai ușoară atunci când folosești telefonul noaptea. Ar mai fi de menționat și notificările personalizate, care vin cu culori diferite în funcție de aplicația de unde provin, astfel încât să îție fie ușor să le distingi, precum și widgeturile de pe ecranul de blocare.

După noul iOS, în toamnă vom avea parte de lansarea oficială a așteptatului iPhone 7. Aceasta este o rețetă pe Apple a introdus-o cu mulți ani în urmă, iar 2016, cu siguranță nu va reprezenta o excepție de la regulă. După două telefoane aproape identice din punct de vedere estetic, urmează unul ce ar trebui să introducă schimbări radicale în materie de design. Conform celor mai noi imagini ajunse pe internet însă, se pare că nu va fi cazul când vine vorba de iPhone 7.

Tot mai multe surse confirmă faptul că iPhone 7 va împărtăși mulți dintre parametrii săi estetici cu iPhone 6 și 6S, cu mici excepții. Cea mai recentă schemă, pe care o puteți vedea în imaginea de mai sus, a fost publicată pentru prima oară de cei de la Nowhereelse.fr și ilustrează dimensiunile exacte ale iPhone 7. După cum se poate observa, începând cu raportul de aspect și terminând diagonala ecranului, noul aparat va fi tot de 4,7 inci. Cu alte cuvinte, va fi foarte greu, dacă nu sunteți extrem de atenți, să vă dați seama că vorbim de un nou iPhone. Poți citi mai multe despre asta aici.

Citește și: