16 aug. 2016 | 06:52

Acest clip cu iPhone 7 și 7 Plus în 4K îți răspunde la toate întrebările

VIDEO ACTUALITATE

Mai sunt doar câteva săptămâni până la lansarea oficială a iPhone 7 și 7 Plus, dar prea puține detalii despre noile aparate mai reprezintă un mister.

Încă de la primele versiuni de iPhone, telefoanele Apple au fost subiectul unor știri cu mult timp înainte de lansarea lor oficială. Mulți au vehiculat chiar că gigantul din Cupertino se află în spatele acestor informații care au ajuns pe internet. Indiferent care este adevărul, la începutul lunii septembrie vom avea parte de o conferință de anunțare pentru iPhone 7 și 7 Plus, iar după aproximativ o săptămână, ar trebui să le vedem în magazinele Apple de la noi și la operatorii de telefonie. Data pe care trebuie să v-o marcați în calendar este 7 septembrie.

Revenind la clipul de mai sus, acesta pare să fie cel mai bine editat și cu cea mai bună calitate de până acum, când vine vorba de ilustrarea particularităților iPhone 7 și 7 Plus. În funcție de abilitățile monitorului pe care îl folosiți, îl puteți chiar viziona la o rezoluție 4K pentru a nu scăpa nici un detaliu.

Aparent, în clipul postat pe YouTube de către SuperSaf TV, care a adunat 250.000 de vizualizări în câteva zile, puteți vedea două prototipuri ale noilor telefoane. Acesta detaliu este foarte important, deoarece, deși este foarte dificil de verificat autenticitatea informațiilor, până acum, clipurile similare era construite în jurul unor mockup-uri randate sau imprimate 3D. Prototipurile, dacă sunt adevărate, implică acces la o persoană din interiorul Apple.

În ceea ce privește detaliile pe care le putem desprinde din acest clip, schimbările în noile iPhone 7 și 7 Plus nu vor fi radicale față de generația anterioară de smartphone-uri Apple. Camera este în continuare ieșită din carcasă un pic, dar respectiva ieșire este mai bine finisată. Mufa de căști lipsește cu desăvârșire și același lucru este valabil și în cazul liniilor de demarcare pentru antenă pe care le vedem pe spatele oricărui iPhone 7 și 6S. Se face referință și la un buton principal Force Touch ID care se presupune că ar fi mai deștept, dar nu îl vedem în acțiune.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele