24 ian. 2015 | 18:36

Zenfone 2, acum și în variantă mini: Asus ar putea lansa un model cu ecran mai mic

ACTUALITATE
Zenfone 2, acum și în variantă mini: Asus ar putea lansa un model cu ecran mai mic

Anunțat de curând în cadrul CES 2015, Asus Zenfone 2 ar putea fi lansat alături de o variantă ”mini” cu un ecran de 5 inci.

Asus a reușit să impresioneze foarte multă lume prin anunțurile pe care le-a făcut în cadrul CES 2015. probabil cel mai important a fost cel al modelului Zenfone 2. Acesta ar urma să fie primul telefon cu 4GB RAM lansat vreodată și s-ar putea dovedi o alternativă foarte bună la cele mai cunoscute flagship-uri de azi. Anunțat inițial cu un ecran de 5,5 inci, noi zvonuri indică acum că Asus ar putea lansa un model Zenfone 2 cu un display de 5 inci.

Primii care au vorbit de această posibilitate au fost cei de la site-ul chinezesc Sogi, informația fiind ulterior preluată de numeroase alte site-uri. Lansarea unui model mai mic de 5 inci ar însemna probabil specificații mai slabe, fapt ce ar confirma spusele Asus de la CES 2015. Acolo, taiwanezii au declarat că Asus Zenfone 2 va fi disponibil în variante cu 3GB și 4GB RAM. Deși chinezii nu oferă multe dovezi care să susțină această idee, o variantă mini probabil ar fi apreciată de foarte mulți.

ASUS Zenfone 2 a fost detaliat la Las Vegas. În concordanță cu vremurile în care trăim, este foarte subțire, are o margine a ecranului infimă și o configurație hardware de invidiat. În cel mai subțire punct al carcasei metalice atinge doar 3,9 milimetri grosime. Este construit în jurului unui panou IPS Full HD de 5,5 inci și va rula din start Android 5.0 Lollipop, deși interfața standard creată de Google va fi mascată de cea mai nouă versiune ASUS ZenUI. Puteți citi mai multe despre Asus Zenfone 2 pe Playtech aici.

asus zenfone 2 1