Zeaplus Watch este prima clonă pentru recent lansatul Apple Watch

Zeaplus Watch este prima clonă pentru recent lansatul Apple Watch
12:18 10.03.2015

Cu mai bine de o lună până la lansarea oficială a primului , începem deja să discutăm de clone pentru recent anunţatul Apple Watch.

În numeroase rânduri, cei de la Apple au inspirat realizarea de clone pentru creaţiile lor. Nu foarte des s-a întâmplat însă ca o clonă pentru un iDevice să ajungă pe piaţă înainte aparatului ce a fost folosit ca sursă pentru trăsăturile de design. O excepţie de la regulă este Zeaplus Watch, acesta a fost deja anunţat de un producător asiatic prin intermediul bannerului de mai sus, fără ca să ajungă în vreun magazin.

În încercarea de a atrage şi clienţi, nu doar ironia celor care au ceva cu imitaţia, Zeaplus Watch va fi construit într-o carcasă de aluminiu şi va avea un aspect promiţător, la fel ca sursa sa de inspiraţie. În plus, va putea fi achiziţionat cu o carcasă de argintie, gri sau aurie. Nu se cunosc prea multe detalii interne, dar se pare că micuţul smartwatch va fi compatibil din start cu un iPhone sau Android şi va fi capabil să găzduiască şi propriul SIM pentru conversaţii telefonice când sunteţi departe de propriul smartphone.

Dacă vreţi să ascultaţi muzică sau să folosiţi Zeaplus Watch împreună cu un handsfree wireless, aveţi şi această posibilitate datorită conectivităţii Bluetooth 4.0. Cea mai neobişnuită trăsătură a ceasului inteligent constă în prezenţa unei camere de 2 megapixeli, pe care nu o puteţi accesa prea uşor, undeva în partea inferioară a carcasei.

Dacă vă doriţi mai multe detalii despre acest model sau vreţi să cunoaşteţi să vă aruncaţi la o precomandă, puteţi în orice moment să accesaţi website-ul producătorului.

loading...