Zach King e regele viralelor: Te uimește cu videoclipuri de doar 6 secunde [VIDEO]

Zach King este una dintre vedetele de pe Vine, platforma pentru videoclipuri a Twitter. Acesta e cunoscut și drept Final CutKing, iar în doar 6 secunde reușește să spună tot felul de povești interesante și amuzante.

Cum transformi un mouse într-un șoarece real sau cum ajungi pe covorul roșu de la Oscar direct din patul tău sunt doar două dintre videoclipurile produse de Zach King. Ceea ce produce publică atât pe Vine, cât și pe YouTube. Le-ai putea numi și „trucuri“ ceea ce vezi în videoclipurile lui Zach King, dar trebuie să reții că sunt ore de muncă la fiecare videoclip, chiar dacă ele durează 6 secunde.

Zach King, cunoscut și drept Final CutKing, nume cu care se recomandă pe site-ul său și pe Facebook, a crescut în popularitate odată cu Vine, platforma dedicată videoclipurilor scurte pe care o deține Twitter. Cu imaginație, postprocesare video și umor el transformă lucruri banale într-unele care te uimesc. În prezent, are peste 2,7 milioane de abonați la canalul Vine și aproape 300.000 de abonați pe YouTube.

Cele mai bune videoclipuri create de Zach King

Final CutKing a pornit în decembrie 2008 şi cu acest nume şi-a botezat pe atunci site-ul pe care voia să publice tutoriale din care să înveţi cum să editezi videoclipuri şi materiale audio. Între timp, s-a specializat drept creator de conţinut pe Vine, iar aici are și videoclipuri publicate contra cost pentru companii precum HP, Intel sau Microsoft.

Chiar dacă videoclipurile finale arată foarte bine, nu toate îi ies din prima, iar uneori mai publică imagini „din culise“, când se loveşte de câte un perete sau când nu-i iese acţiunea aşa cum o gândea. Mai jos ai o selecție cu videoclipurile publicate în ultimele luni. Te poți abona la conținutul său pe Vine aici, YouTube aici și Facebook aici, dar nu este prea activ pe această rețea socială. Site-ul este aici.

    

Răzvan Băltărețu
12:40 22.03.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video