YouTube fără reclame vine cu un abonament lunar destul de mare

YouTube fără reclame vine cu un abonament lunar destul de mare

După mai multe speculaţii pe marginea unui abonament pentru accesarea , au fost în sfârşit confirmate oficial detaliile importante.

Indiferent în ce ţară vă aflaţi, nu mai sunteţi de mult în criză de servicii de streaming gratuite sau contra cost. HBO Go, Netflix, Hulu, SeeNow, Zonga, Deezer sau Spotify sunt doar câteva exemple. În teorie, preţurile pentru accesarea lor sunt infime. Din păcate, în momentul în care începi să le aduni, îţi dai seama că cineva trebuie să ofere ceva cu adevărat special pentru a te convinge să plăteşti încă o taxă lunară.

Cu toate acestea, cei de la YouTube sunt optimişti. Ei speră să vă convingă să plătiţi 10 dolari pe lună doar ca să scăpaţi de reclame. Deşi la prima vedere această sumă nu pare exagerată, nu acelaşi lucru se poate spune despre ea dacă avem în vedere că Netflix cere 9 dolari pe lună pentru un amalgam de conţinut original şi cei mai mulţi dintre noi plătesc aproximativ 10 dolari pentru o conexiune la internet ultra rapidă.

Informaţia de mai sus a fost confirmată printr-un email trimis zilele trecute În respectivul context, oficialii companiei nu promiteau că se vor implica direct în crearea de conţinut original, cum au făcut cei de la Netflix sau Amazon cu serialele proprii. În schimb, se rezumau la a menţiona că 10 dolari vor elimina complet orice fel de reclame pentru abonaţii la serviciul de streaming pe care îl ştiţi de atâţia ani.

Dacă este să fim sinceri, fiecare dintre noi şi-a dorit la un moment dat să nu mai aibă parte de reclame pe YouTube, dar valoarea financiară pare un pic exagerată. Singurul avantaj suplimentar cu care va mai veni această idee ,,revoluţionară”, este de a permite terţilor să posteze conţinut original pe care nu-l veţi putea accesa decât după ce aţi devenit plătitor de abonament.

Nu există un termen clar pentru implementarea acestui proiect, dar este foarte probabil să mai dureze câteva săptămâni.

 

Citește și: