Xperia M4 Aqua primește un update de firmware surprinzător

Xperia M4 Aqua primește un update de firmware surprinzător

Spre surprinderea tuturor, cei de la Sony au luat decizia de a lansat un update de firmware pentru Xperia M4 Aqua care vă face viața mai ușoară.

Considerat de mulți ca fiind un smartphone mai mult decât decent, fapt confirmat și de vânzările înregistrate de cei de la Sony, Xperia M4 Aqua venea totuși cu o problemă importantă. Din cauza faptului că are o memorie internă de doar 8GB, consumată în mare parte de sistemul de operare și un amalgam de bloatware, utilizatorii nu mai aveau prea mult spațiu pentru filme, poze sau chiar și aplicații.

Încercând să demonstreze că empatizează cu problemele utilizatorilor, cei de la Sony au început propagarea unui update de firmware foarte important pentru Xperia M4 Aqua. Acesta este printre singurele care în loc să introducă noi funcții ,,revoluționare”, vă scapă de bloatware. Practic, elimină o parte semnificativă dintre aplicații inutile cu care vine preinstalat terminalul pentru a va oferi la schimbă o cantitate semnificativă de spațiu de stocare. Pentru că era imposibilă micșorarea sistemului de operare, aceasta a fost clasificată ca fiind cea mai fiabilă soluție dedicată celor care trebui să se limiteze la 8GB de memorie.

Noul update este disponibil în două variante, în funcție de modelul de Xperia M4 Aqua pe care îl aveți dotare, cu unul sau două SIM-uri. Dacă nu mai aveți răbdare, de aici puteți descărca varianta 26.1.A.2.167 pentru modelul cu un singur SIM și de aici aveți acces la firmware-ul pentru Xperia M4 Aqua Dual SIM. Același update ar trebui să poată fi descărcat și pe calea aerului, dar prin intermediul unui computer sunteți mai rapizi. Printre aplicațiile de care veți scăpa se numără CloudPrin, FaceLock, GoogleTTS, Google Keep, Newsstand, News & Weather, Play Games, PlusOne și TalkBack. Același update mai include îmbunătățiri pe partea performanță și stabilitate a sistemului de operare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: