MWC 2015 – Sony lansează Xperia M4 Aqua, telefon „de buget“ cu o cameră bună

MWC 2015 - Sony lansează Xperia M4 Aqua, telefon „de buget“ cu o cameră bună

Sony a anunțat la MWC 2015 un nou smartphone mid-level: Xperia M4 Aqua, dotat cu o cameră de 13 megapixeli și proiectat să reziste la apă.

Sony Xperia M4 Aqua are o cameră foto principală de 13 megapixeli, cu o diafragmă de f/2 și o valoare ISO care ajunge până la 3.200. Sony laudă la noul telefon modul Superior Auto inteligent, capabil să detecteze în mod automat până la 52 de scenarii diferite, pentru fotografii mereu bune, în lumină difuză sau în lumină puternică de fundal.

De asemenea, este un smartphone rezistent la apă și va fi disponibil în patru nuanțe de culoare. Totodată, este primul smartphone Sony cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 biți și dispune de conectivitate 4G/LTE.

Xperia M4 Aqua este echipat minimalist cu elemente premium, ecran din sticlă întărită, pentru un dispozitiv cu o greutate de numai 136 de grame. Telefonul rulează Android 5.0 Lollipop și va avea interfața Sony. Din primăvara 2015 va fi lansat la nivel global, în 80 de țări, și va fi disponibil la peste 100 de operatori parteneri la un preț aproximativ de 300 de euro.

sony xperia m4 aqua nuante de culoare

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: