Xiaomi vrea neapărat la încheietura ta și ar putea ajunge acolo cu o nouă brățară

Xiaomi vrea neapărat la încheietura ta și ar putea ajunge acolo cu o nouă brățară

Cu toate că Fitbit conduce topul vânzărilor de gadgeturi purtabile, compania are un adversar de temut sub forma Xiaomi. Compania pregătește o nouă brățară inteligentă dotată cu tot felul de senzori.

Chinezii de la Xiaomi, după ce s-au făcut remarcați pe piața de smartphone-uri cu modele ieftine și bune, au încercat să intre și pe alte segmente.

Când vine vorba de gadgeturile purtabile, compania a avut un succes nesperat cu MiBand, un tracker foarte ieftin care s-a vândut incredibil de bine. Schema s-ar putea repeta cu MiBand 2, un dispozitiv ceva mai avansat și un pic mai scump, dar care ar avea același succes.

XiaomiMi Band costă numai 15 de dolari, dar nu avea cine știe ce specificații. MiBand 2, pe altă parte, potrivit ultimelor zvonuri, va avea un ecran tactil și conectivitate NFC. Cu toate astea, prețul ar putea să rămână scăzut, în jur de 50 de dolari.

Funcționalitățile ar putea rămâne aceleași: monitorizarea activității fizice și a somnului, posibilitatea de a debloca un telefon cu Android și rezistență la apă. Nu se știe deocamdată când va ajunge pe piață acest model, dar mai jos este prima imagine cu MiBand 2.

xiaomi-mi-band-2

Citește și: