22 iul. 2014 | 14:00

Xiaomi MiBand – cea mai ieftină brățară de fitness înlocuiește parola

ACTUALITATE
Xiaomi MiBand - cea mai ieftină brățară de fitness înlocuiește parola

Odată cu prezentarea lui Xiaomi Mi4, producătorul chinez a prezentat și o brățară de fitness, prima din istoria companiei. Xiaomi MiBand va costa doar 13 dolari pe site-ul oficial. 

xiaomi-mi-band-3

MiBand nu este cea mai arătoasă sau cea mai inovatoare brățară inteligentă, dar Xiaomi se urcă în vagonul purtabilelor. MiBand monitorizează diferite aspecte de sănătate și fitness și funcționează ca un ceas cu alarmă.

Șeful Xiaomi, Lei Jun, a menționat că, spre deosebnire de alte brățări inteligente, MiBand are o autonomie de 30 de zile la o singură încărcare și este și rezistentă la apă. De asemenea, MiBand poate debloca orice telefon Xiaomi.

Lei a spus că brățara va fi îmbunătățită pentru a funcționa și cu internetul lucrurilor. Astfel, în viitor, aceasta va debloca ușa atunci când ajungem acasă sau vom putea să pornim diferite gadgeturi din casă. Practic, una dintre parolele noastre va sta la încheietură. Nu știm cât de sigur e acest lucru, mai ales că e ca și cum ne-am ține portofelul la vedere.

Xiaomi MiBand are o autonomie așa mare ca cea anunțată de șeful companiei pentru că nu are niciun fel de ecran, ci câteva luminițe care vă avertizează și vă notifică.

Nu e un device de top din categoria purtabilelor, dar vine cu avantajul prețului, ceea ce este apanajul Xiaomi.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Xiaomi MiBand/”/]

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele