Windows 10 Mobile Preview include o mulțime de aplicaţii utile

Windows 10 Mobile Preview include o mulțime de aplicaţii utile

Odată cu cea mai recentă versiune de Mobile Preview, cei de la Microsoft vă mai instalează un set de aplicaţii utile, gen Microsoft Office.

Nu a trecut nici măcar o zi de când Microsoft a anunţat că Windows Phone va fi redenumit în începând cu această vară. Deşi nu era foarte clar ce va implica această tranziţie, pe lângă o interfaţă modificată într-un mod semnificativ, cea mai noua variantă Preview a noului SO ne oferă o imagine mai detaliată asupra situaţiei.

Cei care s-au înscris în programul Windows Insider îşi pot instala de astăzi pe telefoane versiunea 10080 de Windows 10 Mobile. Aceasta, pe lângă mici remedieri de bug-uri şi particularităţi de securitate, s-ar putea să includă cel mai mare set de aplicaţii suplimentare la care v-aţi putea aştepta. Practic, pe lână SO-ul efectiv, veţi mai avea parte de aplicaţii universale din suita Office, o nouă aplicaţie Xbox şi versiuni modernizate ale Music, Video şi Camera. De asemenea, odată cu acest upgrade, magazinul virtual de aplicaţii Windows Store va avea de asemenea parte de un redesign.

Această nouă versiune Preview de Windows 10 Mobile duce la 35 numărul aparatelor ce pot participa la programul Windows Insider. În plus faţă de versiunea anterioară, la respectiva listă de dispozitive s-au mai adăugat Lumia 640 şi Lumia 640 XL, Lumia Icon, Lumia 930 şi HTC One M8 for Windows. Dacă aveţi aveţi şi voi o fascinaţie pentru versiuni beta de Windows, nu trebuie decât să vă înscrieţi în programul Windows Insider de la această adresă şi să vă instalaţi aplicaţia omonimă din Windows Store. Din acest moment, fiecare versiune nouă de Windows 10 Mobile va putea fi instalată ca orice altă actualizare a sistemului de operare, din Settings – Update&Recovery – Check for updates.